Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Затримання п’яних водіїв: у поліції розповіли про інциденти протягом доби

Затримання п’яних водіїв: у поліції розповіли про інциденти протягом доби

Затримання п’яних водіїв: у поліції розповіли про інциденти протягом доби

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Тячівському й Хустському районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області. У селі Бедевля тячівські правоохоронці зупинили вночі мікроавтобус марки «Фольксваген Транспортер», який виконував незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

У самому Тячеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль  марки «ВАЗ-2109», який порушив правила проїзду перехрестя.  Керував автомобілем місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 0,58 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

Реклама
Читайте також:
На Мукачівщині п’яний водій скоїв ДТП

У Хусті вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «БМВ» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував житель села Рокосово, який взагалі не має водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося під час медосвідування в лікарні, де в нього виявили 0,6 проміле алкоголю. На водія склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Реклама

Ще одного нетверезого водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно