Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Біля кордону виявили літальний апарат

Біля кордону виявили літальний апарат

Громадянина України, який ймовірно здійснив переміщення тютюнових виробів до Румунії, затримали учора ввечері прикордонники Мукачівського загону спільно з оперативними співробітниками та співробітниками Внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби .

ВІДЕО ДНЯ

Так, під час патрулювання кордону, прикордонний наряд відділення «Солотвино» почув шум двигуна малого літального апарату. З метою пошуку його можливих місць злету та посадки було негайно задіяно групу реагування, яка виявила на околиці населеного пункту Солотвино автомобіль марки «Форд Мондео» чеської реєстрації. В багажному відділенні автівки правоохоронці виявили ноутбук за допомогою якого здійснювалось дистанційне управління квадрокоптером. Згодом, під час перевірки місцевості, прикордонники швидко знайшли й квадрокоптер. Затримали також й водія транспортного засобу – 27-річного громадянина України, – повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Читайте також:
Пішов ва-банк: контрабандист спробував перетнути кордон в оригінальний спосіб
Реклама

В ході взаємообміну інформацією зі своїми румунськими колегами, стало відомо, що ними на вказаному напрямку виявлено пакунок з тютюновими виробами, який, ймовірно, за допомогою квадрокоптера переправив на суміжну сторону, затриманий українськими прикордонниками громадянин.

Для з’ясування всіх обставин правопорушення, а також складання адмінпротоколів, затриманого українця доставлено до прикордонного підрозділу.

Реклама
Біля кордону виявили літальний апарат – 01

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно