Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка із Рахівщини відзначила 101-й день народження

Жінка із Рахівщини відзначила 101-й день народження
ВІДЕО ДНЯ

17 січня Аксенія Мігалі, жителька Середнього Водяного, що на Рахівщині, відзначила поважну дату – 101 рік. Її доля була нелегкою, але труднощів вона не лякалась. У 37 років вп’яте вагітна вона залишилася вдовою, після трагічної смерті чоловіка. Але не зламалася.

Все життя працювала в колгоспі і сама виховувала дітей. Вони подарували бабусі 14 онуків і 23 правнуків. Односельці її шанують, а діти і онуки дуже люблять. Кажуть, що характер вона має твердий і навіть суворий, але справедливий.

Реклама
Читайте також:
Закарпатська довгожителька відзначила 102-ий день народження

Діти і онуки кажуть, що вона ніколи не вміла читати, але дуже багато псалмів з Біблії знає напам’ять. Часто жителі села запрошували її читати молитви. Зі слів дочки іменинниці, пані Анни, вона – до 72 років відвідувала церкву кожної неділі. І зараз пані Аксеня у свій 101 рік не користується окулярами і навіть може сама собі кави зварити – розказує донька іменинниці.

Реклама

Сьогодні Аксенія Юріївна залишається душею і берегинею свого роду. Усі рідні оточили її увагою і турботою, щоб вона щасливо дочекалася ще й праправнуків. Пані Аксенія чекає гостей і з задоволенням приймає вітання у 101-й день народження. Привітали іменинницю з днем народження і від імені народного депутата України Василя Петьовки.

Поздоровити іменинницю і побажати їй усіляких гараздів завітав помічник народного депутата – Михайло Штефко. Окрім теплих слів та квітів Аксенія Юріївна отримала і цінний подарунок. Жінка раділа своєму святу та зізналася, що її приємно вразили подарунками і увагою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно