Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячівському районі ще на тиждень продовжили карантин

У Тячівському районі ще на тиждень продовжили карантин

Сьогодні, 1 лютого, у Тячівській РДА відбулося засідання протиепідемічної комісії при районній державній адміністрації, яку провів співголова комісії, голова Тячівської районної ради Іван Фабрицій.

ВІДЕО ДНЯ

Під час засідання розглянули питання про стан захворюваності на кір та ГРВІ у Тячівському районі. Як доповів директор Тячівської районної філії ДУ «ЗОЛЦМОЗУ» В. Молнар, ситуація щодо захворюваності на кір та ГРВІ за терміновими повідомленнями, які поступили з КІЗ та інфекційного відділення Тячівської РЛ №1, АЗПСМ району залишається напруженою.

Читайте також:
Закарпаття атакує грип: ще в одному місті школи закрили на карантин
Реклама

За останній тиждень зафіксовано 19 випадків захворювання на кір, серед яких 13 дітей, із них – 5 учнів загальноосвітніх шкіл. Останні випадки були у селах Терново, Теребля, Німецька Мокра, Підплеша, Тячівка, М. Угля, Р. Поле, Вонігово, В. Угля, Криве та в селищах Дубове, Тересва і Буштино.

За цей тиждень на ГРВІ в районі захворіло 1182 осіб, в тому числі 660 дітей, що перевищує епідеміологічний поріг на 2,3%. Найбільше випадків в таких населених пунктах: смт. Тересва – 101 (22 дітей), смт. Дубове – 83 (38 дітей), с. Лопухово 75 (41 дитина), с. Добрянське 53(19 дітей), с. Ганичі 38 (19 дітей), с. Калини 30 (11 дітей), с. Угля 30 (20 дітей), с. Ш. Луг 29(13 дітей).

Реклама

Як повідомили у прес-службі Тячівської РДА, враховуючи все вище написане, у Тячівському районі вирішили продовжити карантин до 8 лютого включно.

Нагадаємо, в Ужгороді вчора також вирішили продовжити карантин у школах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно