Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Яма на ямі: дороги Мукачева вкриті вибоїнами

Яма на ямі: дороги Мукачева вкриті вибоїнами
Стан доріг у центральній частині міста над Латорицею неприємно вражає. Автошляхи на вулицях Духновича, Миру та Єсеніна вкриті вибоїнами.
ВІДЕО ДНЯ

"Зійшов сніг, а разом із ним розтанув і асфальт". Цю фразу на Закарпатті можна почути дуже часто. Адже стан автошляхів краю неприємно вражає. Не є винятком і Мукачево. Наприклад, про дорогу на Пряшівській об’їзній вже ходять легенди. Хоча цей шлях навіть важко назвати дорогою.

Обурені містяни неодноразово зверталися до влади, але там заявили, що об’їзна перебуває у сфері управління Закарпатської ОДА. Тому дорогу має обслуговувати та ремонтувати область. Однак й інші автошляхи Мукачева перебувають далеко не те, що в не ідеальному стані, а навіть не в задовільному. Зокрема, й дороги у центральній частині міста над Латорицею.

Реклама

Читайте також:  Мукачівці обурені станом Берегівської об’їзної. Містяни можуть перекрити дорогу

Щодня ми спостерігаємо, як на вулицях Мукачева з’являються нові ями та вибоїни. Журналісти інтернет-видання "PMG.ua" пройшлися вулицями Духновича, Миру та Єсеніна (дорога, що веде на автовокзал). Стан цих доріг неприємно дивує. І на асфальтному покритті, і на бруківці утворилися численні вибоїни. Водії кажуть, що їздити такими шляхами вкрай незручно. Однак влада міста, вочевидь, не хоче звертати на це увагу. Зазначимо, якщо в такому поганому стані дороги у центральній частині міста над Латорицею, то страшно й уявити, які автошляхи на околицях Мукачева.

Реклама

Нагадаємо, ремонт однієї з доріг області шокував закарпатців. Соцмережі вибухнули коментарями.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно