Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді затримано двох іноземців без документів

В Ужгороді затримано двох іноземців без документів

Сьогодні вночі, у рамках реалізації оперативної інформації від оперативників Західного регіонального управління Держприкордонслужби, в Ужгороді було затримано двох іноземців без документів.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідно до отриманих даних, спільний наряд у складі прикордонників, співробітників Служби безпекита Національної поліції на виїзді з міста зупинив легковий автомобіль «Audi» польської реєстрації під керуванням громадянина Туреччини. Окрім водія, у транспортному засобі перебували ще троє: громадянка України та двоє іноземців чоловічої статі. Під час перевірки правоохоронцівиявили, що чоловіки не мають при собі жодних документів, які б посвідчували їхню особу.  Один з них назвався громадянином Туреччини, а інший – Азербайджану, – повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Читайте також:
Контрабандисти намагалися переправити через кордон майже 5 тисяч пачок сигарет
Реклама

З метою з’ясування обставин правопорушення, водія та пасажирів затримано в адміністративному порядку. Їх доставили на відділ прикордонної служби «Ужгород». Після встановлення особи іноземців, що перебували у прикордонні без документів, їх притягнуть до відповідальності за порушення вимог ст. 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду». У діях водія вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ст.206 КУпАП «Порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно