Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Зеленський з «Кварталом 95» в Ужгороді: Агітувати не збираємось, однак закликаємо всіх прийти на вибори

Зеленський з «Кварталом 95» в Ужгороді: Агітувати не збираємось, однак закликаємо всіх прийти на вибори

Зеленський з «Кварталом 95» в Ужгороді: Агітувати не збираємось, однак закликаємо всіх прийти на вибори
ВІДЕО ДНЯ

Нові теми, актуальні жарти і кумедні курйозні номери вже повеселили багатьох українців у рамках масштабного туру студії «Квартал 95».

А в суботу, 9 лютого, артисти завітали відразу з двома концертами до обласного центру Закарпаття. Приємно, що перший із концертів був благодійним. Пізніше в коментарі журналісту PMG.ua сам Володимир Зеленський розповів, що квитки на цей захід безкоштовно отримали особи з особливими потребами, вихованці дитбудинків, члени малозабезпечених родин, учасники АТО та війни в Афганістані, чорнобильці і студенти.

Реклама

«Ми запрошуємо тих, кому мала б допомагати влада, але майже цього не робить. Такі концерти ми проводимо регулярно впродовж останніх 5-7 років, однак ніколи про них не розповідали, бо нас ніхто про це не питав», – коротко резюмував один із лідерів студії «Квартал 95».

Читайте також:
Володимир Зеленський приїхав на Закарпаття
Реклама

Про ажіотаж, який панував перед виступом популярних гумористів, можуть свідчити довжелезні черги до Закарпатського облмуздрамтеатру. Гостей було стільки, що декому навіть довелося стояти в проходах, але це в жодному разі не зіпсувало їм свята.

Протягом двох годин улюблені артисти дарували публіці позитивні емоції, жартували на злободенні теми та мотивували цікавими сценками i композиціями. Варто зауважити: на початку концерту Володимир Зеленський заявив, що захід жодним чином не є передвиборчою агітацією. Його аргументи були достатньо вагомими, адже поточний тур Україною команда артистів запланувала понад рік тому, коли про президентські амбіції Зеленського ще й мови не було.

Нагадаємо, згідно з січневими соцопитуваннями, проведеними в усіх регіонах країни, Володимир Зеленський вибився в лідери рейтингів президентських перегонів, лишивши позаду Юлію Тимошенко й чинного президента. Такий успіх кандидата політологи пояснюють геть непритаманним для України веденням передвиборної кампанії. Артист не захотів агітувати українців, натомість довів, що йому значно цікавіше вирішувати спільно з ними проблеми країни. Приміром, свою передвиборну програму Зеленський розробляє в соцмережах разом зі співгромадянами: наразі до її обговорення долучилося вже близько півмільйона осіб.

Реклама
Читайте також:
Володимир Зеленський подякував ужгородцям за гостинний прийом

Як це традиційно буває на концертах «Кварталу 95», під час усіх номерів зала вибухала гучним сміхом і аплодисментами, а фінальну пісню глядачі, віддаючи шану улюбленому колективу, взагалі слухали стоячи.

Після концерту Володимир Зеленський встиг поспілкуватися з журналістами.

«Ми завжди любимо гуляти вулицями нових міст, – розповів керівник «Кварталу 95», – і ще сьогодні хочемо (розмова відбувалась 9 лютого – ред.) пройтися на площу, оскільки до неї поки так і не дісталися. У людей одні й ті ж питання по всій Україні. Але Закарпаття стало винятком – тут до нас підійшли хлопці «євробляхарі», і ми домовилися, що вони нам напишуть про те, чого хотіли б від влади».

На завершення гуморист поділився враженнями від свого візиту до села Ганьковиця, де творчий колектив мав обід. «Ми їли смалець, бограч, банош, уху. Бограч, на жаль, не куштував, але хлопці їли. Все дуже смачно».

На черзі у студії «Квартал 95» концерти в Івано-Франківську, Тернополі, Чернівцях, Хмельницькому, Вінниці та Білій Церкві, але артисти пообіцяли ще не раз повернутися до Ужгорода, який любить своїх кумирів та з нетерпінням на них чекатиме.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно