Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці?

Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці?

Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці?
Після затяжної холодної зими українці з нетерпінням чекають весну. А початок весни, насамперед, асоціюється із святом жіноцтва – 8 Березня.

Міжнародний жіночий день щороку відзначають у 8 день весни. Цього дня прийнято дарувати подарунки найріднішим жінкам та дівчатам. А напередодні свята у більшості чоловіків виникають питання: «Що подарувати дівчині?», «Що подарувати дружині на 8 Березня?» та «Який придбати подарунок мамі»? Інтернет-видання «PMG.ua» вирішило допомогти чоловікам із вибором оригінальних подарунків для прекрасної половини людства.

ВІДЕО ДНЯ

Що можна подарувати дівчині на 8 Березня?

До вибору подарунку дівчині хлопцям треба підійти дуже відповідально. Адже він може показати ставлення до неї. Тому важливо, аби подарунок на 8 Березня був гарним, потрібним та ненав’язливим.

Читайте також:
На Великдень українці матимуть аж 5 вихідних: озвучено дні місяця, коли відпочиватимемо
Реклама

Квіти. Певно, немає дівчат, які б не полюбляли отримувати квіти. Комусь до вподоби троянди, комусь ромашки, комусь еустоми, а хтось надає перевагу тюльпанам. Саме останні асоціюються з весною. Тому букет тюльпанів в День жінок буде доречний, як ніколи.

Квіти – найкращий подарунок жінці на 8 Березня

Реклама
Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці? – 01

Але якщо дівчина полюбляє інші квіти, то варто придбати їх. Або ж альтернативою букетам чи квітковим композиціям можуть стати кімнатні квіти в горщиках – орхідеї, кактуси чи антуріуми.

Подарунковий сертифікат – чудовий сюрприз дівчині. Це може бути сертифікат на масаж, на похід у салон краси, на придбання косметики чи одягу, або навіть на стрибок з парашутом. Одним словом, це універсальний подарунок.

Реклама

Що ж ще можна цікаве придумати? Оригінальну рамку для фотографій. Це може бути рамка, придбана у магазині, або ж зроблена власноруч, якщо у вас є фантазія та трохи часу.

На 8 Березня жінці можна подарувати оригінальну рамку для фотографій (фото: Prom.ua)

Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці? – 02

Подарунок на 8 Березня своїми руками точно здивує вашу обраницю.

Шкатулка для прикрас – також хороший варіант. Адже дівчата, зазвичай, полюбляють різноманітні прикраси, а гарна шкатулка ніколи не буде зайвою. Водночас це і красивий, і корисний презент.

Ще одним оригінальним подарунком може стати іграшка-подушка під шию. Особливо, якщо ваша дівчина часто їздить автомобілем, потягом чи літає літаком. Дорожня подушка точно стане в нагоді.

А коли дівчина її одягатиме, то завжди згадуватиме про вас. До того ж, це ще й підтвердить, що ви дбаєте про свою кохану та про її здоров’я.

Реклама

На 8 Березня можна подарувати також абонемент у спортивний зал чи фітнес-клуб. Якщо дівчина полюбляє спорт та слідкує за своєю фігурою, то кращої ідеї годі й шукати. Також можна придбати спортивний одяг чи аксесуари. Наприклад, рукавички або шейкер для спортивного харчування.

Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці? – 03

Подарунок дружині на 8 Березня має бути особливим

Що подарувати дружині на 8 Березня?

Із вибором подарунку дружині значних труднощів не мало б виникати. Адже, зазвичай, чоловіки добре знають смаки та вподобання своїх жінок. Але не даруйте речі, які нагадуватимуть їм про кухню чи хатню роботу. Принаймні, точно в такий день.

Найкращим сюрпризом стане мереживна спідня білизна. Бюстгалтери, ефектний комплект білизни, мереживне боді, корсет, пеньюар чи білизна ручної роботи – ну, котра жінка відмовиться від такої краси, тим паче, якщо її придбає коханий чоловік. Але якщо ви вирішили подарувати дружині на 8 Березня білизну, то вам обов’язково треба знати розміри, аби не купити замале чи, навпаки, завелике вбрання.

Купуючи спідню білизну дружині, обов’язково треба знати розміри

Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці? – 04
Реклама

Та якщо ви не впевнені, що зможете вгадати з розміром спідньої білизни, то що тоді? Відповідь – даруйте косметику. Кожна жінка знає, що забагато косметики не буває. Впевнені, ваша кохана не відмовиться від нової помади, туші для вій, румян, тонального крему, палетки тіней, гелю для брів, пудри, блиску для губ чи хайлайтеру. Також оригінальним подарунком може бути косметичка або кісточки для макіяжу.

Читайте також:
Термальні басейни Угорщини: ціни на квитки, як доїхати та практичні поради

Ну і звісно, що за свято 8 Березня без парфумів. Впевнені, ви знаєте, які запахи полюбляє ваша дружина. Тому улюблені парфуми від Cristina Aguilera, Dior, Giorgio Armani чи легендарні Chаnel №5 стануть хорошим дарунком.

Не забуваємо і про прикраси. Підвіски, кулони, браслети, сережки, перстні – ну, яка жінка не зрадіє такому презенту? Це можуть бути і золоті, і срібні прикраси, і прикраси з натуральних каменів.

Ювелірні прикраси – чудовий презент на 8 Березня

Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці? – 05

Все залежить від вподобань дружини та вашого гаманця. Також можна подарувати жінці вишуканий годинник, дивлячись на який вона завжди згадуватиме про вас і нікуди не спізнюватиметься.

Реклама

Одяг, сумочка, рюкзак чи гаманець – це ті речі, які також можуть стати подарунком на 8 Березня. Головне, аби, купуючи їх, ви враховували смаки та вподобання вашої жінки.

Читайте також:
8 Березня: як закарпатські чоловіки ставляться до Міжнародного жіночого дня

Крім того, якщо дозволяє бюджет, то можна придбати й техніку. Але не кухонну. Краще зупиніться на приладах для укладання волосся, для догляду за шкірою, фенах, епіляторах чи електромасажерах. Не забувайте й про гаджети: телефони, айфони, ноутбуки тощо.

Подарунок найріднішій людині на світі має бути особливим

Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці? – 06

Подарунки мамі на 8 Березня

Найріднішій жінці, жінці, яка подарувала вам життя, вибирати подарунок завжди нелегко. Адже особливій людині потрібний особливий, оригінальний подарунок. Що ж це може бути?

Похід на масаж або в СПА. Впевнені, такій ініціативі з вашої сторони ваша мама зрадіє. Вона зможе відпочити, розслабитися, а заодно і покращити здоров’я. Ну хіба не чудовий подарунок мамі?

Реклама

Також можна вручити найріднішій квиток на концерт улюбленого виконавця або ж в театр на прем’єру вистави.

А краще два квитки, аби вона з чоловіком чи з подругою змогли насолодитися концертною або театральною атмосферою і поділитися враженнями від виступу.

Для мами, як для господині, хорошим подарунком у День жінок стане посуд: набір тарілок, чашок для кави, набір кухонних ножів та інший посуд, який завжди потрібен господині. Мамі також можна презентувати текстиль: рушники, скатертини, комплект постільної білизни, подушки, ковдри та пледи.

Вдалим подарунком вчительці на 8 Березня буде цікава книжка

Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці? – 07

Подарунки вчительці на 8 Березня

У Міжнародний жіночий день прийнято вітати не лише найрідніших жінок, але й подруг, колег, вчителів. І хоча у наш час чимало людей вважає, що вітати вчителів із 8 Березня – це радянська традиція, якої треба позбуватися, є й ті, хто хоче виявити повагу і привітати улюблену вчительку зі святом жіноцтва. Вдалим подарунком вчительці буде, звісно ж, цікава книжка чи збірка віршів улюбленого автора. Не дарма кажуть, що книга – найкращий подарунок. Хорошою, а головне, потрібною річчю буде стильний записник або ж флешка. Ці речі дійсно стануть у нагоді вчительці, і вона обов’язково це оцінить.

Блокнот – доречний подарунок вчительці на 8 Березня

Реклама
Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці? – 08

Для улюбленого педагога можна також придбати цукерки або вишуканий шоколадний подарунок. Зараз у містах є чимало маленьких кондитерських, в яких готують смачні, гарні та корисні ласощі. Такий подарунок вчительці мав би сподобатися. До того ж, на перерві вона зможе заварити каву і поласувати разом із колегами смачними солодощами.

Дедалі більш популярними стають подарунки, зроблені своїми руками. Це можуть бути листівки, відкритки, паперові квіти, солодкий букет, ваза із пластикової пляшки, вироби із кавових зерен тощо.

Як зробити подарунок на 8 Березня своїми руками? Насправді тут нема нічого важкого. Головне, дати волю фантазії, запастися терпінням, озброїтися папером, ножицями, клеєм та іншими підручними засобами. А що ж виготовляти – вирішувати вам. В інтернеті з легкістю можна знайти купу цікавих варіантів.

Подарунок своїми руками на 8 Березня – відмінна ідея

Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці? – 09

8 Березня – свято, яке знаменує собою початок весни, прихід довгоочікуваного тепла від сонечка. Це день, який присвячений жінкам та дівчатам. Приємні слова, оригінальні подарунки та міцні обійми прикрасять день кожної жінки. І не лише Міжнародний жіночий день. Пам’ятайте про це.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно