Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На одній із вулиць Ужгорода затримали небезпечного зловмисника

На одній із вулиць Ужгорода затримали небезпечного зловмисника

На одній із вулиць Ужгорода затримали небезпечного зловмисника

Учора ввечері прикордонники Чопського загону спільно з оперативниками Західного регіонального управління Держприкордонслужби та співробітниками Національної поліції затримали іноземця, який перебував у контрольованому прикордонному районі з порушенням вимог чинного законодавства.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловіка виявили на одній із вулиць Ужгорода. Як зазначили у прес-службі Чопського прикордонного загону, він не мав при собі документів, які б посвідчували його особу та підтвердили законність перебування на території України. З метою з’ясування  обставин правопорушення затриманого доставили у відділ прикордонної служби «Ужгород».

На одній із вулиць Ужгорода затримали небезпечного зловмисника – 01
Реклама

Під час затримання чоловік намагався ввести правоохоронців в оману. Він назвався українцем, проте оперативникам вдалося встановити, що насправді він є громадянином Вірменії. Окрім того, з’ясувалося, що затриманий має «багате» кримінальне минуле. За скоєння низки злочинів на території України, у тому числі, за розбій, його було засуджено до 12 років позбавлення волі.

Читайте також:
Молодий закарпатець пред’явив на КПП закордонний паспорт громадянина Угорщини: чим все закінчилося
Реклама

Після відбування покарання злочинець переїхав на Закарпаття, де продовжував протиправну діяльність. Правоохоронці також встановили, що іноземець не має дійсних паспортних документів та користується лише посвідченням водія, виданим ще на початку 90-х у Вірменії.

Наразі іноземця помістили у відділення тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Він відповідатиме перед законом за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду». Після проведення відповідних процесуальних заходів його планують передати співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо, в Ужгороді затримали громадянина Російської Федерації з кримінальним минулим.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно