Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівська влада забула про віддалені мікрорайони... на окремих вулицях немає навіть газопостачання

Мукачівська влада забула про віддалені мікрорайони... на окремих вулицях немає навіть газопостачання

Мукачівська влада забула про віддалені мікрорайони... на окремих вулицях немає навіть газопостачання
Кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 Вячеслав Шутко провів зустрічі з мешканцями мікрорайонів Мукачева «Доси», «Паланок» та «Борок-телеп». Стан комунального...

Кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 Вячеслав Шутко провів зустрічі з мешканцями мікрорайонів Мукачева «Доси», «Паланок» та «Борок-телеп». Стан комунального господарства у цих поселеннях прикро вразили політика. Для прикладу, на вулиці Верховинська-бічна дотепер немає газу, хоча по області він уже проведений навіть у віддалені гірські села. Окремі вулиці у місті ще не бачили асфальту та тротуарів. Мало того, туди навіть не доїжджають маршрутки, тому людям у дощову погоду доводиться виходити з дому у гумових чоботях, іти по болоту близько кілометра, а потім перевзуватись.

ВІДЕО ДНЯ

П’ятиповерхівки у Паланку доведені до катастрофічного стану: плоскі дахи протікають, зникла навіть бляшана окантовка на дахах, тож вода тече просто по стінах. У підвалах прорвані труби, відповідно, вони постійно затоплені, там комфортно почувають себе пацюки та комахи. На перших та останніх поверхах пліснявіють та вкриваються грибком стіни і підлога. Під’їзди за незалежної України майже не ремонтувалися, у них відсутні двері, немає сходового освітлення. Не краща ситуація і на прибудинковій території – місцями відсутні асфальтове покриття та тротуари, немає дитячих майданчиків, справне вуличне освітлення – велика рідкість, а на вулиці Одеській немає навіть опор для встановлення ліхтарів.

Побачити таке у ХХІ столітті у сучасному європейському місті я не сподівався, – підсумував Вячеслав Ласлович. – Які тут можуть бути висновки? Міська влада намагається замилити очі, виставляючи у центрі мармурові скульптури. Туристи та гості міста думають, що у нас тут бозна-який рівень життя. А треба було б зробити туристичний маршрут по Борок-телепу, щоб усі побачили, у яких умовах насправді живуть мукачівці. Десь висаджують сакури, а десь немає навіть газу. Це означає тільки одне – депутати Верховної Ради від Закарпаття, які сьогодні допрацьовують у парламенті, навіть уяви не мають про те, як живуть прості люди у Мукачеві. Їм це просто байдуже, бо вони розраховують знову потрапити до Верховної ради, роздавши одноразову допомогу. 28 жовтня наша громада вкотре буде здавати екзамен – або вони оберуть «подачку», або депутата, який буде п’ять років працювати на благо громади.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно