Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Незважаючи на провокації опонентів, Шутко все ж зустрівся з жителями Зняцева

Незважаючи на провокації опонентів, Шутко все ж зустрівся з жителями Зняцева

Незважаючи на провокації опонентів, Шутко все ж зустрівся з жителями Зняцева
Територія Зняцівської сільради – одна з найбільших у Мукачівському районі, вона включає 5 сіл та чотири присілки. Незважаючи на віддаленість від районного центру, у селі досить розвинута мережа...

Територія Зняцівської сільради – одна з найбільших у Мукачівському районі, вона включає 5 сіл та чотири присілки. Незважаючи на віддаленість від районного центру, у селі досить розвинута мережа освітніх та культурних закладів. Найбільшою проблемою, у один голос стверджують мешканці Зняцева, Червеньова, Драгині, Кінлоді та Вінкового, є дороги.

ВІДЕО ДНЯ

Ознайомитись з проблемами цих сіл приїхав кандидат у народні депутати України по виборчому округу №69 В'ячеслав Шутко. «Нам пообіцяли у листопаді перерахувати з обласного бюджету 75 тисяч гривень, – розповідає сільський голова Іван Брижак, – ще 37 тисяч ми передбачили у сільському бюджеті. Звичайно, це дуже мало, але мусимо радіти й тому».

З дорогами пов’язані й інші проблеми. На території села є дві фірми, які займаються вантажними перевезеннями. Коли фури проїжджають селом, дрижать вікна, навіть лопається штукатурка на стінах. Сільрада намагається вирішити питання, надавши цим підприємцям ділянки на віддалі від житлових будинків, але це процес не одного дня.

Реклама

Нарікають селяни і на маршрутний автобус «Мукачево-Кінлодь», сам стан транспортного засобу, але ситуацію змінити не можна, немає іншого автобуса.

Вже другий рік поспіль не може вирішитися питання газифікації однієї з центральних вулиць на території сільради. Був створений вуличний комітет, роздані землі під будівництво, але через часті зміни у керівництві газового господарства поки не вдається це зробити. Громада звернулася за сприянням до В'ячеслава Ласловича, який пообіцяв розібратися у ситуації.

Реклама

Також до кандидата звернулися працівники сільської пошти, які здивовані тим, що у найбільшій сільраді дотепер немає свого поштового відділення – приміщення вони орендують.

Після спілкування з громадою виявився і неприємний факт – перед зустріччю з кандидатом у селі з’явилися і представники опонентів, які закликали громадян не йти на зустріч з В'ячеславом Шутком. Незважаючи на тиск, селяни активно спілкувалися, розповідали про свої проблеми, ставили питання. Очевидно, що довіри до керівництва, яке вже 12 років при владі у районі, вже немає. Люди хочуть бачити у Верховній Раді нових політиків європейського мислення, які справді хочуть щось робити, а не ховатися за депутатськими мандатами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно