Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Під час чистки каналу виявили небезпечні знахідки

Під час чистки каналу виявили небезпечні знахідки

Не встиг зійти сніг, як із землі почали з’являтись небезпечні боєприпаси часів минулих війн. З початку року піротехнічні підрозділи ДСНС області вже вилучили та знищили 652 вибухонебезпечних предметів, з яких 520 – набої.

ВІДЕО ДНЯ

Так, 1-3 березня піротехніки ДСНС чотири рази виїжджали на вулицю Канальну, що в Ужгороді. У всіх випадках небезпечні знахідки виявлялися під час чистки каналу спецтехнікою. Загалом вилучили та знешкодили 5 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, зокрема: мінометну міну калібром 82 мм та протитанкову міну, артилерійський снаряд калібром 125 мм, а також дві мінометні міни калібром 120 мм.

Читайте також:
На Закарпатті СБУ затримала торгівця вибухівкою
Реклама

А вчора, під час проведення земляних робіт, а саме оранки городу, місцевим мешканцем у селі Ботфалва Ужгородського району, виявлено предмет схожий на вибухонебезпечний. Піротехніки, які прибули за викликом, ідентифікували його як артилерійський снаряд калібром 76 мм. Цього ж дня застарілий боєприпас знищили шляхом контрольованого підриву у місці, призначеному для цього.

Під час чистки каналу виявили небезпечні знахідки – 01
Реклама

Рятувальники Закарпаття звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Слід пам’ятати, що ні в якому разі не можна боєприпаси брати в руки, розбирати, переносити тощо. Про небезпечну знахідку слід негайно сповістити рятувальників за номером телефону "101" або правоохоронців за номером телефону "102".

Нагадаємо, у Мукачеві чоловік посеред вулиці продавав гранату.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно