Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ввечері на Закарпатті погрожували прикордонникам

Ввечері на Закарпатті погрожували прикордонникам

Учора ввечері до прикордонного наряду від відділення «Ділове» Мукачівського загону під’їхав автомобіль «Джип», пасажири та водій якого почали погрожувати військовослужбовцю фізичною розправою. При спробі затримати зловмисників, останні почали втікати. Прикордонники негайно організували пошукові заходи, в рамках яких інформацію про здійснення погроз було передано сусіднім підрозділам охорони кордону, а також співробітникам Нацполіції.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Пообіцяв розстріляти наряд: 25-річний хлопець погрожував прикордонникам

Вже за декілька хвилин авто, яким пересувались правопорушники, правоохоронці затримали. Під час затримання водій та пасажири, покинувши авто, спробували утекти. Ігноруючи законні вимоги прикордонників та нанісши одному з військовослужбовців удари, двом зловмисникам вдалось втекти. Водій транспортного засобу, якого прикордонники затримали, мав ознаки вживання спиртних напоїв. 

Реклама
Ввечері на Закарпатті погрожували прикордонникам – 01

Затриманим виявився 31-річний житель селища Ділове. На чоловіка складено адмінпротокол за статтею 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимові військовослужбовця або працівника Держприкордонслужби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону». Справу скеровано до суду.

Реклама

Крім того, до Нацполіції у Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Нагадаємо, що у зв’язку із зростанням рівня протиправної діяльності на кордоні на Закарпаття вибули резерви Держприкордонслужби. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно