Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Студенти МКТЕК презентували результати практики

Студенти МКТЕК презентували результати практики

Якісна професійна підготовка студентів завжди була і залишається  важливою складовою в роботі Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу.  Завдяки налагодженій співпраці  вишу з передовими компаніями регіону, практиканти легко адаптовуються до умов виробництва, знаходять перше робоче місце. 

ВІДЕО ДНЯ

Викладачі й студенти коледжу новаціями в організації практики задоволені, бо ж останні повертаються на навчання із новими навичками роботи в торгівлі, легко ведуть діалог, дискутують з приводу організації роботи, висловлюють і доводять свої позиції, готуються до виступів на науково-практичних конференціях у вузах ІІІ-ІV рівнів, – йдеться у повідомленні прес-центру МКТЕК.

Бачення всіх «за» і «проти» студенти висловлюють під час презентації індивідуальних завдань, виконаних на базі практики.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві обиратимуть "Міс МКТЕК – 2019"

Нещодавно свої проекти представляли  здобувачі  спеціальності Підприємництво,  торгівля та біржова діяльність, які практикувались в гіпермаркеті «Епіцентр К».  За останні півроку база практики прийняла 90 майбутніх підприємців, бо саме ця спеціальність найактуальніша для бізнес-середовища Закарпаття.  Заняття проводили менеджери, керівники торговельних відділів, юрист гіпермаркету, саме тут  зі студентами  займались викладачі коледжу.

Реклама

Хоч елементи дуальної освіти вже включаються до навчального процесу вишів, однак педагогічний та студентський колектив Мукачівського кооперативного готовий ділитись досвідом такої роботи. Акцент ставиться на умінні вибудувати власну стратегію роботи. Відійшли в минуле тривалі описи звітної документації; презентація, фаховий рівень комунікації  – критерії, за якими роботодавці обирають кадровий потенціал підприємства.

Нагадаємо, у Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі стартувала школа "Обери професію".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно