Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві з автобуса випали дві жінки

У Мукачеві з автобуса випали дві жінки

Кілька днів тому поліцейські отримали повідомлення від лікарів Мукачівської ЦРЛ, які розповіли, що до них по медичну допомогу звернулася травмована жінка. У закарпатки діагностували забійно-рвану рану тім’яної частини голови.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіла журналісту інтернет-видання "PMG.ua" речниця Мукачівського міськвідділку Євгенія Красилинець, травми мешканка Червеньова отримала внаслідок падіння з рейсового автобусу, який їхав по маршруту "Мукачево-Червеньово". Як з’ясувалося, 8 березня під час руху, коли автобус повертав у Мукачеві із вулиці Духновича на вулицю Садову, раптово відкрилися задні двері "пазика" і з транспорту випала жінка 1974 року народження разом зі своєю донькою.

Читайте також:
Після поїздки у маршрутці дівчина опинилася в лікарні
Реклама

Дівчина не постраждала, а от жінка звернулася до медиків. Водієм виявився мешканець Мукачева 1968 року народження. На чоловіка складено адмінпротокол за ч.2 статті 121 КУпАП  –Керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності, передбачені ст. 121 ч.1, або технічний стан і обладнання якого не відповідають вимогам стандартів, правил дорожнього руху і технічної експлуатації. Штраф за таке правопорушення – 680 гривень.

Як зазначила Євгенія Красилинець, згодом жінка звернулася у поліції і розповіла, що не має жодних претензій до водія автобуса.

Реклама

Нагадаємо, зіткнулися два мікроавтобуси і рейсовий автобус.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно