Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі завершила роботу школа "Обери професію"

У Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі завершила роботу школа "Обери професію"

У Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі завершила роботу школа "Обери професію"

Вже більше 10 років на базі Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу успішно функціонують підготовчі курси – школа «Обери професію», де проводяться навчальні заняття для майбутніх абітурієнтів, випускників 9-их класів. У цьому році вдало завершили підготовку школярі не тільки Мукачева та району, а й вступники зі Свалявщини, Воловеччини, Іршавщини, Берегівщини, Виноградівщини.

ВІДЕО ДНЯ

Цикл занять включав посилене вивчення дисциплін «Українська мова» та «Математика». Підсумкове заняття передбачало проведення тестування на зразок вступних іспитів. Слухачі підготовчих курсів продемонстрували хороший рівень знань, що вкотре підтвердило ефективність та високу якість роботи педагогічного колективу з майбутніми вступниками, – йдеться у повідомленні інформаційного відділу МКТЕК.

Читайте також:
Студенти МКТЕК презентували результати практики
Реклама

Окрім занять абітурієнти були учасниками бізнес-школи, де випробували себе у ролі майбутніх підприємців, пропонували креативні ідеї щодо створення інфраструктури міста. Елементи тренінгу допомогли визначити якості, якими повинен володіти майбутній керівник.

Із задоволенням школярі взяли участь у майстер-класі з оформлення пряників. Солодкі смаколики припали до душі учасникам заходу й, сподіваємось, залишаться  приємним спогадом про коледж.

Реклама

Хоч школа «Обери професію» завершила свою роботу, але це – лише «початок кінця». З 1 травня Мукачівський кооперативний запрошує всіх бажаючих випускників 9-их класів області пройти дистанційне тестування, що буде розміщене на сайті коледжу, й випробувати свої знання з української мови та математики. Абітурієнти, які покажуть відмінний результат та підтвердять його під час складання вступних іспитів, отримають спеціальний бонус від закладу вищої освіти.

Раніше видання розповідало про святкування 100-річчя коледжу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно