Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі затримали 17-річного водолаза

Вночі затримали 17-річного водолаза

17-річного юнака затримали сьогодні близько 3-ї години ночі прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону. Під час патрулювання українсько-румунської ділянки кордону, який проходить річкою Тиса, на береговій відмілині наряд помітив невідому особу.

ВІДЕО ДНЯ

Проігнорувавши законні вимоги прикордонного наряду, зловмисник спробував втекти. Військовослужбовці здійснили попереджувальний постріл, після чого затримали правопорушника за 20 метрів від кордону. Юнак був одягнутий у гідрокостюм.

Вночі затримали 17-річного водолаза – 01
Реклама

Для з’ясування всіх обставин правопорушення, а також складання адмінппротоколу за ч.1 ст.204-1 КУпАП, затриманого доставили до прикордонного підрозділу. Як зазначили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону, матеріали справи передали до суду.

Читайте також:
Прикордонники затримали двох "водолазів"
Реклама

Зазначимо, що наразі температура води у річках залишається низькою, а рівень води у Тисі все ще досить високий, до того ж течія – бурхлива та стрімка. Нехтуючи здоров’ям та життям людей, організатори тютюнової контрабанди продовжують наражати їх на серйозну небезпеку заради власної наживи.

Нагадаємо, кілька днів тому у Діловому виник конфлікт через встановлення огорожі на кордоні біля Тиси. Уже вдруге за останній місяць молодики та сільський голова заблокували роботи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно