Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородців запрошують на перегляд стрічки "Стрімголов"

Ужгородців запрошують на перегляд стрічки "Стрімголов"

У вівторок, 16 квітня о 17:00 в Закарпатській обласній науковій універсальній бібліотеці ім. Ф.Потушняка відбудеться показ фільму "Стрімголов" в рамках всеукраїнського фестивалю "Нове українське кіно".

ВІДЕО ДНЯ

"Стрімголов"— українська психологічна драма 2017 року, повнометражний режисерський дебют Марини Степанської. Фільм брав участь в головній конкурсній програмі 52-го Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варахта національній конкурсній програмі 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

У серпні 2017 року стрічка взяла участь у відборі на висування фільму від України на ювілейну 90-ту кінопремію "Оскар" Американської академії кінематографічних мистецтв і наук у категорії "Найкращий фільм іноземною мовою".

Реклама
Читайте також:
Головні герої серіалу "Школа" гуляли в центрі Мукачева

Антон, музикант-вундеркінд, що не впорався з покладеними на нього сподіваннями, повертається додому після двох років навчання у Швейцарії і піврічного лікування алкогольної залежності в психоневрологічному диспансері під Києвом. Його дідусь, людина суворих принципів, вивозить хлопця в село, далеко від принад великого міста.

Реклама

Одного разу Антон зустрічає Катю. Вона незабаром має поїхати до Берліна разом із своїм хлопцем Йоганном, німецьким фотожурналістом, з яким вона познайомилася під час подій на Майдані. Однак її зустріч з Антоном приносить новий імпульс у її життя і глибоко впливає на них обох…

Нагадаємо, Закарпаття стає майданчиком для європейського кіно.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно