Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські лісівники отримали уніформу нового зразка

Закарпатські лісівники отримали уніформу нового зразка

Одяг, який використовуватиметься щоденно працівниками державної лісової охорони, складається із зимового, демісезонного та літнього костюмів.

ВІДЕО ДНЯ

Наприкінці року в Державному агентстві лісових ресурсів України було затверджено форму єдиного зразка: вона однотонна, кольору оливи (темно-зелена), складається із зи­мового, демісезонного та літнього костюмів. Зразки кожного елементу одягу – від взуття до головних уборів – теж затверджено. І вже сьогодні лісівники Свалявського лісгоспу представили нові зразки уніформи працівників лісової охорони, інженерів – моделі поло, курток, брюк, головних уборів, а також взуття (високі берци), що не промокають у важких лісівничих і мисливських умовах.

Читайте також:
Рахівське лісове господарство отримало нового керівника
Реклама

Над нинішньою формою лісівників працювали провідні дизайнери і модельєри краю. Головна вимога – функціональність. Виготовлення нової форми зайняло декілька місяців. Над ескізами працювали фахівці Виноградівщини. Необхідність затвердження нових зразків форменого одягу для працівників державної лісової охорони виникла і в тому, що на сьогодні наше суспільство дуже мілітаризоване: в країні продається дуже багато різного камуфльованого одягу на ринках, у магазинах тощо. При цьому в Законі України «Про військовий обов’язок і військову службу» прописано, що заборонено носити форму, яку використовують Збройні Сили України.

Сьогодні військову форму можна побачити на рибалках, мисливцях, будь-яких категоріях населення. Й у лісі можна було зустріти працівників державної лісової охорони одягнутих у різні зразки військової форми, яку можна було придбати на ринках.

Реклама

Раніше повідомлялось, що лісівники обновили герб України, висаджений із дерев.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно