Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Ревізор" побував в одній із студій краси Мукачева: як пройшла перевірка та чи залишили відзнаку

"Ревізор" побував в одній із студій краси Мукачева: як пройшла перевірка та чи залишили відзнаку

"Ревізор" побував в одній із студій краси Мукачева: як пройшла перевірка та чи залишили відзнаку
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 24 квітня, на Закарпатті знімали відому програму "Ревізор". Знімальна група на чолі з новим ревізором Юлією Панковою відвідали Ужгород та Мукачево. У місті над Латорицею відомий ресторан "Графський двір" отримав відзнаку "Ревізора". Однак журналісти Нового каналу інспектували на лише цей заклад.

Як стало відомо інтернет-виданню "PMG.ua", Юлія Панкова разом із командою побували у студії краси "Propaganda", що знаходиться в центрі Мукачева. Прийшли вони наобід у розпал робочого дня напередодні Великодня, коли в кожному салоні міста кипить робота.

Реклама
Читайте також:
Один із найкращих ресторанів Мукачева став ганьбою міста

Зазначимо, що у цій студії краси візажисти зробили креативний макіяж одній із журналісток програми Олені Філоновій, який, до слова, їй сподобався. Тож роботою майстрів візажу Юлія Панкова була задоволена. Крім того, серед плюсів відмітила дезинфекцію інструментів, які у своїй роботі використовують візажисти.

Реклама

Однак, перевіряючи робочі місця та інстументи перукарів, Юлія Панкова знайшла декілька недоліків, через які вона не змогла віддати відзнаку "Ревізора" студії краси "Propaganda". Також ведуча не побачила санітарні книжки всіх працівників студії краси. Кількох санітарних книг не було.

Журналістам інтернет-видання "PMG.ua" вдалося поспілкуватися із власницею студії краси "Propaganda". Дар’я Олексин розповіла: рада, що в її студію завітав "Ревізор". "Я вдячна команді "Ревізора", що вони обрали нашу студію краси для перевірки. Я, як керівник, побачила наші недоліки, які ми обов’язково виправимо, – зазначила Дар’я Олексин. – Це для мене і для  команди хороший досвід. Усі недоліки ми виправимо і чекатимемо на "Ревізора" знову. Крім того, я готова поїхати на "Страсті за ревізором" і відстоювати нашу відзнаку. Довести, що ми її варті".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно