Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У неділю в області обмежать розважальні заходи

У неділю в області обмежать розважальні заходи

Напередодні Дня пам’яті жертв політичних репресій, який в Україні відзначають у третю неділю травня, в Ужгороді у сквері Небесної Сотні на вулиці Ракоці відбудеться меморіальне зібрання.

ВІДЕО ДНЯ

Покладання квітів до пам’ятника полеглим від комуністичного тоталітаризму розпочнеться об 11 год у суботу 18 травня. Очікується, що участь у заході візьмуть керівники області і міста, члени Закарпатської обласної організації «Всеукраїнського товариства політичних в’язнів та репресованих», представники громадськості.

Читайте також:
В області вшанували ветеранів Другої світової війни
Реклама

День пам’яті жертв політичних репресій був започаткований Указом Президента України у 2007 році задля гідного вшанування гіркої долі репресованих, привернення уваги суспільства до трагічних сторінок в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології. А також заради відродження національної пам’яті та утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людства.

Як зазначили у прес-службі Закарпатської ОДА, у День вшанування пам’яті жертв політичних репресій, 19 травня, буде обмежено розважальні заходи, на будинках та спорудах приспустять Державний Прапор України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно