Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівське село вимагає кладовище

Мукачівське село вимагає кладовище
Ніде ховати. З такою проблемою зіткнулися жителі Мукачівського села Ростов’ятиця. У селі всього кілька хат та дві сотні жителів, втім, навіть для такої невеликої кількості людей ця проблема є...

Ніде ховати. З такою проблемою зіткнулися жителі Мукачівського села Ростов’ятиця. У селі всього кілька хат та дві сотні жителів, втім, навіть для такої невеликої кількості людей ця проблема є нагальною.

ВІДЕО ДНЯ

203 жителя - така кількість людей проживає у невеличкому присілку, що на Мукачівщині. Більшість з них – пенсіонери.

Кілька днів тому жителі Ростов’ятиці зібралися для того, аби знайти вирішення проблеми із кладовищем, що назріла у їх селі. До цього часу людей ховали у сусідньому селі Микулівці. Зараз і те кладовище переповнене, тому жителям Ростов’ятиці запропонували шукати місце для поховання у власному селі. В свою чергу люди територію вже визначили.

Реклама

Буквально за два дні голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар відреагував на звернення громади села та відправив у Ростов’ятицю комісію для того, аби вивчити можливості виділення земельної ділянки для кладовища. Комісія у складі санепідеміологів, представників управління земельних ресурсів та управління сільського господарства досліджуватиме запропоновану жителями територію, а також можливість розміщення тут кладовища. Землі людям треба небагато, всього кілька соток, та проблема ще в тому, що місцевість тут гориста, а земля – кам’яниста. В будь-якому випадку, людей заспокоїли, що місце знайдуть.

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно