Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Кавова культура на Закарпатті: спеціалісти розповіли про вплив напою на організм

Кавова культура на Закарпатті: спеціалісти розповіли про вплив напою на організм

Кавова культура на Закарпатті: спеціалісти розповіли про вплив напою на організм

Закарпаття часто називають кавовою столицею, а тутешніх мешканців важко уявити без бодай однієї філіжанки кави. Хтось полюбляє міцну, хтось із різними додатковими складовими. Випиваючи кілька чашок цього напою, мало хто замислюється про ті процеси, які в цей момент відбуваються в організмі людини та як він впливає на роботу серцево-судинної і травної системи.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Закарпатська кава зачарувала Олю Фреймут

Якщо ж ви переймаєтеся своїм здоров’ям і не бажаєте зневоднення, то кожні дві порції кави варто компенсувати чотирма склянками чистої води і тоді шкоди для організму не буде, — кажуть нутриціологи.

Реклама

Кава – не лише хороший стимулятор мозкового штурму, а і можливість зупинитись для перепочинку. Будь-який кавовий напій готують зі смажених плодів – «бобів» кавового дерева. Існує безліч рецептів приготування смачної кави, але найпопулярніший та, за словами бариста, найсмачніший – 80% арабіки та 20% робусти. Більше – у сюжеті.

Реклама

Нагадаємо, на Закарпатті школярці у капучино підмішали віагру.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно