Життя   • 7 червня 2019 року, 13:33669 ВІДЕО

Кавова культура на Закарпатті: спеціалісти розповіли про вплив напою на організм

Кавова культура на Закарпатті: спеціалісти розповіли про вплив кави на організм людини

Закарпаття часто називають кавовою столицею, а тутешніх мешканців важко уявити без бодай однієї філіжанки кави. Хтось полюбляє міцну, хтось із різними додатковими складовими. Випиваючи кілька чашок цього напою, мало хто замислюється про ті процеси, які в цей момент відбуваються в організмі людини та як він впливає на роботу серцево-судинної і травної системи.

Читайте також:  Закарпатська кава зачарувала Олю Фреймут

Якщо ж ви переймаєтеся своїм здоров’ям і не бажаєте зневоднення, то кожні дві порції кави варто компенсувати чотирма склянками чистої води і тоді шкоди для організму не буде, — кажуть нутриціологи.

Кава – не лише хороший стимулятор мозкового штурму, а і можливість зупинитись для перепочинку. Будь-який кавовий напій готують зі смажених плодів – «бобів» кавового дерева. Існує безліч рецептів приготування смачної кави, але найпопулярніший та, за словами бариста, найсмачніший – 80% арабіки та 20% робусти. Більше – у сюжеті.

Нагадаємо, на Закарпатті школярці у капучино підмішали віагру.

Джерело: Ужінформ
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Новини партнерів