Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чудове дитяче свято #FlexChildrensDay 2019 відсвяткувала компанія "Flex"!

Чудове дитяче свято #FlexChildrensDay 2019 відсвяткувала компанія "Flex"!
ВІДЕО ДНЯ

У суботу, 15 червня, мукачівський парк "Перемога" перетворився на суцільну атракцію для малечі. Понад 1600 діток та онуків працівників компанії Flex м. Мукачево прийшли у парк, аби весело та цікаво провести час з найріднішими. Такий подарунок для діток вкотре організувала компанія "Flex".

Маленькі гості каталися на атракціонах парку, ласували солодощами, брали участь у різноманітних конкурсах, вигравали цікаві призи та отримували подарунки. Для малечі організували Тесла шоу, аквагрим та тату хною, водяні ігри, різноманітні майстер класи та демонстрували пізнавальні та розважальні фільми, що проектувались на сверичну поверхню мобільних планетаріїв.

Реклама
Читайте також:
«Flex Family Day» – свято, яке об’єднало тисячі закарпатців

Гостей цього дитячого свята розважали такі цікаві локації, як леголенд, караоке та лазертаг і надзвичайно популярна серед дітлахів (і не тільки) пінна дискотека та багато інших цікавинок. Впродовж дня у парку лунала музика від Dj Abfajer та дитячий сміх. А щирі емоції фіксував один із найкращих фотографів України – Андрій Гайзлер. Звісно, настрій допомагав створювати і професійний ведучий, який швидко знайшов спільну мову з гостям свята.

Реклама

Також на території парку були три тематичні фотозони з неймовірно артистичними аніматорами, які піднімали настрій як діткам, так і батькам. Компанія "Flex" традиційно проводить багато цікавих заходів як для працівників підприємства, так і для їхніх рідних та близьких. Спільний відпочинок – це завжди хороша ідея, адже він зближує працівників, згуртовує колектив та позитивно впливає на атмосферу у компанії. Крім того, це чудова можливість весело провести вихідний день і подарувати діткам та їх батькам незабутні емоції й приємні спогади.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно