Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Flex Family Day» – свято, яке об’єднало тисячі закарпатців

«Flex Family Day» – свято, яке об’єднало тисячі закарпатців
ВІДЕО ДНЯ

У суботу, 29 вересня, у Мукачеві відбулася багатолюдна і цікава подія. З нагоди 6-ої річниці виробничої діяльності у місті над Латорицею компанія «Flex» підготувала для своїх працівників неймовірний подарунок – видовищне свято «Flex Family Day».

Вже традиційно захід відбувся на стадіоні ДЮСШ. Працівники компанії «Flex» прийшли на свято цілими родинами – зі своїми другими половинками та дітьми. За словами організаторів дійства для працівників заводу та підрядних організацій, з якими співпрацює «Flex», було роздано більше семи з половиною тисяч запрошень.

Реклама

Для учасників свята підготували чимало розваг. Зокрема, караоке, творчі майстер-класи, інтерактивні змагання «Гра розуму» та «Формула 1», Тесла-шоу. Найменших учасників заходу також розважали аніматори, які викликали у дітей щирі посмішки та радісні емоції. Крім того кожен і дорослий, і малий міг поласувати смачними напоями та снеками.

Завершилося свято грандіозним концертом. Для працівників «Flex» виступали зірки українського шоу-бізнесу. Спочатку на сцену запросили переможців конкурсу «Караоке», які виконали запальні українські пісні, опісля ж публіку розігрівав учасник проекту «Хата на тата» та «Х-фактор» Гобі Крафчік.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві весело та драйвово відсвяткували Flex Children’s Day

Того вечора на публіку очікував ще один сюрприз. Глядачі святкового дійства стали учасниками унікального моменту – реєстрації рекорду України. Над головами гостей свята протягнули величезний прапор компанії «Flex» шириною – 20 м та довжиною 25 м. Рекорд було зафіксовано представником Книги рекордів України, який про це сповістив зі сцени для усіх присутніх.

Після чергового досягнення на сцену вийшла  популярна співачка Alyosha, яка виконала свої хіти.

Реклама

Тисячі людей, які прийшли на свято «Flex Family Day», наспівували мелодії музичних композицій відомої співачки. Кожен, хто був на цьому родинному святі, зміг зарядитися позитивом, змістовно відпочити, цікаво провести час із рідними та поспілкуватися з колегами у неформальній дружній обстановці. «Flex» ще раз довів, що турбується про своїх працівників та вміє не лише добре працювати, але й гарно відпочивати.

Нагадаємо, що минулоріч компанія також влаштовувала свято для своїх працівників. Тоді гостей розважав мегапопулярний DZIDZIO.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно