Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Олена Алб із Глибокого Потоку відзначила 102-й ювілей

Олена Алб із Глибокого Потоку відзначила 102-й ювілей

18 червня 102 роки виповнилося довгожительці з села Глибокий Потік на Тячівщині Олені Тодорівні Алб. З поважним днем народженням маму, бабусю і прабабусю прийшла привітати численна родина. А сім’я у іменинниці чималенька: четверо синів, двоє доньок, 12 онуків та правнуки. Зараз жінка мешкає з сім’єю сина Юрія.

ВІДЕО ДНЯ

«Наша мама дуже працьовитою була, 35 років пропрацювала у колгоспі, і нас з дитинства до праці привчала», – каже він. Життя у Олени Тодорівни було нелегким. На її долю випало чимало випробувань – і в молодості, і у зрілі роки.

Олена Алб із Глибокого Потоку відзначила 102-й ювілей – 01
Реклама

Все життя жінка прожила у Глибокому Потоці, по вулиці Великий Боуц. У 23 роки Олена вийшла заміж, один за одним з’являлися на світ діти. Невдовзі чоловіка забрали на війну, тож ростити малечу доводилось самотужки. Непросто було і у скрутні повоєнні роки, а надто – після смерті коханого чоловіка. Ось уже сорок років, як Олена Тодорівна овдовіла.

Олена Алб із Глибокого Потоку відзначила 102-й ювілей – 02
Реклама

На допомогу жінці приходили сусіди, односельчани, але й сама багатодітна мати трудилася не покладаючи рук, щоб вивести дітей у люди. І за це вони їй дуже вдячні.

Читайте також:
Життя у п’ятьох різних країнах та служба в арміях трьох держав не покидаючи Закарпаття: унікальна історія довгожителя

Рідні тішаться: у такому поважному віці бабуся Олена самостійно ходить, переймається господарством: цікавиться, чи вчасно нагодували і подоїли корову, чи лад на городі. Родичі не пам’ятають, щоб вона коли-небудь хворіла. «Що таке ліки, наша мама не знає», – щиро дивуються діти.

Реклама
Олена Алб із Глибокого Потоку відзначила 102-й ювілей – 03

Онуки поважають, люблять Олену Тодорівну, пишаються нею і тепло згадують, як піклувалась про них у дитинстві, радувала смакотою. А причину бабусиного довголіття вбачають у її надзвичайно спокійній, лагідній вдачі та працьовитості. Сама ж іменинниця ділиться власним секретом довголіття: «Треба робити в житті добро, і воно неодмінно повернеться».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно