Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У інвестора з Фінляндії великі плани на промислове поле Мукачева (ФОТО)

У інвестора з Фінляндії великі плани на промислове поле Мукачева (ФОТО)

У інвестора з Фінляндії великі плани на промислове поле Мукачева (ФОТО)
У готелі «Зірка» відбулася презентація нового гравця на промисловому полі Мукачева – фінського концерну RKC GROUP. Ця потужна фірма має свої заводи в Європі, Північній та Південній Америках, Азії, на...

У готелі «Зірка» відбулася презентація нового гравця на промисловому полі Мукачева – фінського концерну RKC GROUP. Ця потужна фірма має свої заводи в Європі, Північній та Південній Америках, Азії, на яких трудиться майже 22 тисячі працівників і концерн в постійних пошуках, розвитку. Головний офіс концерну знаходиться в місті Кешпеля (Фінляндія). Якщо на час зародження концерну його річний оббіг складав 67 мільйонів євро, то минулого року – понад 550.

ВІДЕО ДНЯ

RKC GROUP, працюючи за двома сегментами – електропровідні системи і електроніка, поставляє свою продукцію на такі автомобільні гіганти, як Вольво, Фольсксваген, Ауді, Форд, що виробляють не тільки легкові, але великовантажні автомобілі, сільськогосподарську техніку. Торік фіни придбали німецьку фірму схожого зі своїм профілю SEGU, а відтак стали власниками і мукачівського підприємства цієї фірми ГМБ «Кабель Корп». І що приємно: новий власник нікого із трьохсот працюючих не звільнив, завод продовжує випускати електророзподільні системи (джути електропроводки). І директор залишився старий – Василь Барна. Тільки тепер його завод носить назву «RKC GROUP-Мукачево».

На презентації президент концерну Харрі Ойяла, привітна і проста в спілкуванні людина, залюбки розповідав про своє дітище, зауваживши, що дуже задоволений професійністю і самовідданість персоналу мукачівського заводу: «Тут нам усе підходить. І головне доброзичливість місцевої влади, яка в усьому йде нам назустріч. Якщо так добре справи підуть далі, то плануємо за 2-3 роки збільшити персонал до тисячі працюючих.

Реклама

Вітаючи дорогих гостей, міський голова Золтан Ленд’єл поінформував їх, що Мукачево єдине в Європі, а може і в світі, яке розташоване на відстані 60 кілометрів від кордонів чотирьох європейських держав. А це чудова можливість для європейських інвесторів зменшити вартість транспортних перевезень. На це президент Харрі Ойяла сказав, що концерну набагато вигідніше мати власне виробництво в Мукачеві, ніж, приміром, у Китаї. Оскільки є такі вироби, які потрібно доставити замовнику, скажімо, протягом п’яти днів. За цей час, зрозуміло, з Китаю їх не доставиш. А Мукачево - в центрі Європи. А міський голова продовжував: сьогодні Мукачево перше в області за виробничим потенціалом і реалізує більше продукції, ніж будь-які місто і район Закарпаття.

Пан Харрі Ойяла подарував Золтану Ленд’єлу і начальнику головного управління зовнішньоекономічних зв’язків та інтеграції обласної держадміністації Ернесту Нусеру корпоративні вимпели й подарунки. Подарунки від нових фінських партнерів отримали і всі представники української сторони.

Реклама
У інвестора з Фінляндії великі плани на промислове поле Мукачева (ФОТО) – 01

У інвестора з Фінляндії великі плани на промислове поле Мукачева (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно