Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Закарпатгаз" "вибив" від жительки села Лалово 4029 грн.

"Закарпатгаз" "вибив" від жительки села Лалово 4029 грн.
Мукачівський міськрайонний суд своїм рішенням від 23 січня стягнув з жительки с. Лалово Марії Боричок на користь ПАТ «Закарпатгаз» понад чотири тисячі гривень боргу та понад 80 гривень судових...

Мукачівський міськрайонний суд своїм рішенням від 23 січня стягнув з жительки с. Лалово Марії Боричок на користь ПАТ «Закарпатгаз» понад чотири тисячі гривень боргу та понад 80 гривень судових витрат.

ВІДЕО ДНЯ

Передувала цьому рішенню, як розповіла юрисконсульт Мукачівської філії ПАТ «Закарпатгаз» Світлана Волошин-Пацкан, майже піврічна епопея з’ясування суті справи. Споживачка Марія Боричок на початку серпня звернулась до філії з проханням замінити газовий лічильник в зв’язку з його зупиненням. Провівши перевірку знятого лічильника, працівники філії виявили заміну пломби лічильного механізму на пломбу з тавром, що не відповідає заводському взірцю. В зв’язку з цим споживачці було донараховано використаного природного газу на суму 3298 грн. 77 коп. Крім цього, у Марії Боричок на день звернення до суду існувала поточна заборгованість у сумі 1371 грн. 69 коп. Відповідачка позов Мукачівської філії не визнала, пояснивши, що в роботу лічильника не втручалась, пломби не міняла. Знятий лічильник було відправлено на повірку для встановлення причини його зупинення. ДП «Закарпаттястандартметрологія» надало суду довідку про те, що лічильник не відповідає вимогам рекомендацій з зовнішнього вигляду – на ньому таки замінено пломбу лічильного механізму на іншу з тавром, що не відповідає заводському взірцю. Цей висновок і став підставою для донарахування безобліково використаного відповідачкою природного газу на суму 3984 грн. 25 коп. Однак на день звернення до суду заборгованість Марією Боричок була частково погашена, і разом з поточною заборгованістю вилилася у 4029 грн. 21 коп. боргу, який згідно з рішенням суду і буде найближчим часом стягнено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно