Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Австрії зупинилося серце молодого закарпатця. Рідні благають про допомогу

В Австрії зупинилося серце молодого закарпатця. Рідні благають про допомогу

В Австрії зупинилося серце молодого закарпатця. Рідні благають про допомогу

В австрійському Відні зупинилося серце закарпатського музиканта – 32-річного Володимира Каналоша із села Верхня Визниця Мукачівського району. Молодий чоловік лікувався там  від туберкульозу. Але, на жаль, дива не сталося, і серце закарпатця ще 26 червня назавжди зупинилося. Щоб привезти його тіло до України, потрібно понад 3 тис. євро, а це майже 90 тис. грн.

ВІДЕО ДНЯ

Три роки поспіль він лікувався від туберкульозу в Україні, але стан чоловіка стрімко погіршувався, лікування не допомагало. Тому сім’я вирішила відправити Володю на лікування до Австрії. Лікування Володимир спочатку проходив у лікарні в Нижній Австрії, пізніше його перевели до Віденської лікарні «Otto Wagner Spital», але австрійські лікарі вже були не взмозі допомогти Володі і вилікувати його.

В Австрії зупинилося серце молодого закарпатця. Рідні благають про допомогу – 01
Реклама

В Україні у нього залишилася маленька 5-ти річна донечка та молода дружина Анна, з якою вони проживали в цивільному шлюбі. Володимир – кругла сирота. У нього не було ні батька, ні матері, ні дідуся з бабусею. Вдома у чоловіка залишилися лише дві рідні тітки та брати з сестрами. Рідні не можуть оплатити всі витрати, щоб перевести тіло Володимира з Австрії додому і поховати.

Читайте також:
У сім’ї закарпатської заробітчанки сталася страшна біда. Жінка благає про допомогу
Реклама

Двоюрідний брат Володимира Іван Каналош та його рідні просять фінансової підтримки для сім’ї Каналош, щоб організувати перевезення тіла в Україну та провести гідні похорони вдома у рідному селі.

«Віденське похоронне б’юро «Bestattung Hanser» погодилося займатися перевезенням тіла. Рідним Володі звучили рахунок за послуги у розмірі 3099,11 євро, а саме за організацію та оформлення документів, труну та перевозку тіла в Україну, – розповіла мукачівка Тетяна Шипот. – На витрати, які стосуються похорону, збирається окрема сума у розмірі 15 000 тисяч гривень».

Читайте також:
Відома закарпатка потрапила в аварію у сусідній Словаччині
Реклама

 

Похоронне б’юро звернулося із офіційним запитом за допомогою по оплаті витрат до Карітасу та червоного хреста у Австрії , але поки що ні одна організація не відгукнулася. «Якщо хоча б одна із цих організацій візьме на себе оплату по витратам, тоді ми повідомимо вас про це і припинемо збір коштів. Але продовжимо збір коштів на похорони на Україні, тобто 15 000 грн, – повідомила Тетяна Шипот. – Просимо долучитися до фінансової допомоги всіх не байдужих, щоб наш земляк повернувся додому і щоб його маленька донечка мала змогу шанувати пам`ять свого батька».

Допомогти перевезти тіло Володимира Каналоша можна, переказавши кошти на карту його двоюрідного брата ПриватБанк 5168757376894020. Отримувач – Каналош Володимир Іванович.

Нагадаємо, у Чехії зник безвісти заробітчанин із Закарпаття.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно