Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині п’яний водій трактора зніс паркан

На Рахівщині п’яний водій трактора зніс паркан

Минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп`яніння в Рахівському, Виноградівському, Великоберезнянському районах. Ще чотирьох пяних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

ВІДЕО ДНЯ

До Рахівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що водій трактора «ДТЗ» зніс паркан. На місце події прибув наряд патрульної поліції. Як стало відомо, за кермом перебував 49-річний житель села Біла Церква. Водій не мав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп`яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

На лінію «102» надійшло повідомлення від жителя села Королево. Заявник повідомив, що невідомий чоловік, скоївши бійку, сів у автомобіль і поїхав, ймовірно в стані алкогольного сп`яніння. Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль, схожий на заявлений. За кермом перебував місцевий житель, раніше позбавлений водійського посвідчення. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника було складено відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Реклама
Читайте також:
За добу поліцейські виявили 5 водіїв у нетверезому стані

У селі Жорнава Великоберезнянського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2107», який пересувався в темну пору доби без світлових габаритів. За кермом перебував 30-річний житель села Ставне. Правоохоронці запідозрили, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп`яніння. Драгер виявив у нього 1,37 проміле алкоголю. На водія склали відповідні адмінпротоколи, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Реклама

Як інформує відділ комунікації поліції Закарпаття, ще чотирьох п`яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп`яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Нагадаємо, що нещодавно поліцейські зупинили двох нетверезих водіїв.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно