Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області почали готуватися до опалювального сезону

В області почали готуватися до опалювального сезону

Сьогодні, 1 серпня, в облдержадміністрації відбулася робоча нарада щодо підготовки бюджетних установ та житлових будинків до опалювального сезону. Відкриваючи засідання, голова ОДА Ігор Бондаренко звернувся до керівників департаментів та всіх причетних служб із вимогою вжити всіх необхідних заходів для того, щоб область пережила майбутню зиму без ексцесів. І доручив упродовж тижня зібрати й узагальнити інформацію, пов’язану з підготовкою до опалювального сезону.

ВІДЕО ДНЯ

Керівник департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства запевнив, що роботи здійснюються згідно плану: Держенергонагляд проводить огляд будинків, облгаз забезпечує заміну мереж як це передбачено на поточний рік, Закарпатгаз Збут проводить розрахунки за спожите паливо, обленерго також проводить ремонт і заміну мереж для забезпечення проходження опалювального сезону. Нині в області у бюджетних установах функціонують 1127 котелень, які працюють як на газу, так і на твердому паливі та електроенергії.

Читайте також:
Зміни у серпні: нові ціни на газ, подорожчання пального і штрафи за єврономери
Реклама

Було повідомлено, що наразі в області немає проблем із підготовкою до опалювального сезону: рівень оплати населення за спожитий газ зростає, бюджетні установи заборгованості не мають. Натомість ще не всюди встановили модульні передавачі показників спожитого газу. Також у газовиків викликає занепокоєння відсутність інформації про перевірку внутрішньобудинкових вентиляційних систем і димарів. Цим повинні займатися власники споруд аби уникнути аварійних ситуацій в холодну пору року.

Учасникам наради керівники області дали доручення ретельно проаналізувати стан справ в усіх містах і районах для вжиття необхідних заходів.

Реклама

Нагадаємо, чиновники обговорили новий адміністративно-територіальний устрій Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно