Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’ять кроків до вибору ідеальних міжкімнатних дверей

П’ять кроків до вибору ідеальних міжкімнатних дверей

Здавалося б, ми знаємо про дверіі все. Коробка, полотно, петлі, ручка, що тут може бути складного… Але зіткнувшись під час ремонту з необхідністю вибрати двері, покупець з подивом стикається з великою кількістю розмірів, матеріалів, варіантів зовнішнього вигляду... Виявляється, що найпростіші двері, через які ми проходимо десятки разів щодня, зовсім не так прості. Тому перед тим як піти в магазин виконайте ряд простих дій.

ВІДЕО ДНЯ

Вибираємо двері правильно

Крок перший. Задумайтесь про покупку двері на початку ремонту. Двері — вагома деталь інтер’єру, засіб вираження стилю вашого життя і розуміння навколишнього простору. Міжкімнатні двері здатні підкреслити або повністю змінити задумане стильове рішення приміщення. Тому задумайтеся про покупку двері на початку, а не в кінці ремонту. 

Крок другий. Визначтеся з конструкцією міжкімнатних дверей — «глуха» або «під скло». Міжкімнатні двері зі склінням зазвичай вважають за краще використовувати для кухні (кухонне приміщення не потребує особливої ​​звукоізоляції та ще зазвичай вибір таких дверей буває продиктований бажанням не затемнювати коридор, через скляні вставки може проникати додаткове освітлення), а так само для дверних прорізів вітальні. Глухі міжкімнатні двері зазвичай ставлять в санвузлах, спальнях, дитячих. 

Реклама

Крок третій. Які у вас будуть лиштви. Визначтеся з кількістю комплектів наличників, які Вам необхідні. Вирішіть з якого боку будуть встановлені наличники, з якою в них нема потреби. 

Крок четвертий. Ваш замок. Визначтеся з типом замка, який необхідний, через те, що міжкімнатні двері у Тернополі зазвичай постачаються в комплектації з замковим механізмом (засувка, фіксатор, ключ) 

Реклама

Крок п’ятий. Подумайте, як двері змінять інтер’єр вашої квартири. У зручності житлового приміщення чималу роль відіграють розташування, конструкція, спосіб відмикання і замикання і, звичайно, зовнішній вигляд дверей. 

П’ять кроків до вибору ідеальних міжкімнатних дверей – 01

Основний постулат стильного інтер’єру: двері у всій квартирі, в тому числі та у ванній кімнаті та туалеті, повинні бути однаковими. З точки зору дизайну інтер’єру, необхідно, щоб зовнішній вигляд дверної конструкції не вступав у суперечку з іншими деталями житлового простору. 

Реклама

При цьому мається на увазі, що гладка поверхня полотнища і чітка форма невеликої суворої лиштви будуть вступати в діалог з такими елементами інтер’єру, як гладка світла стеля, однотонна обробка стін без використання активного візерунка і ліплення, великі площини скла, строгі прості форми секційних та монтажних меблів, легкі конструкції стільців і крісел.

*Розміщено на правах реклами

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно