Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Андрій Балога роздавав подарунки сиротам (ФОТО)

Андрій Балога роздавав подарунки сиротам (ФОТО)
19 грудня краяни відзначають одне з радісних християнських свят – День Миколи Чудотворця. Святий, завітавши до наших домівок, ніби нагадує нам про наближення Нового року та Різдва Христового, а ще...

19 грудня краяни відзначають одне з радісних християнських свят – День Миколи Чудотворця. Святий, завітавши до наших домівок, ніби нагадує нам про наближення Нового року та Різдва Христового, а ще приносить малечі щедрі гостинні. Саме тому нинішній день з нетерпінням чекали усі закарпатські дітлахи.

ВІДЕО ДНЯ

Традиційно до привітань юних земляків вже не перший рік долучилися і єдиноцентристи краю: сьогодні понад 193 тисячі дітей – учні 1-11 класів ЗОШ області та малюки з дитсадочків – отримали солодкі подарунки. А ще не забули представники партії й про вихованців інтернатів, сиротинців та спеціалізованих освітніх закладів, де навчаються дітки з особливими потребами.

Акція відбулася в рамках широкомасштабної благочинної програми «З любов’ю і турботою до дітей», що вже більше п’яти років успішно діє в області за ініціативи та сприяння нашого земляка, лідера Єдиного Центру Віктора Балоги. Сьогодні подарунки від нього отримали учні шкіл, вихованці садочків, інтернатів та дитбудинків краю. Скрізь малеча радо зустрічала гостей та з вдячністю приймала подарунки.

Реклама

«О хто, хто Миколая любить..» – ця традиційна нинішнього дня й відома кожному весела пісня лунала і в Чинадіївському дитбудинку на Мукачівщині. Щоправда, навчили її діток не мама чи тато, а вихователі, які замінили малечі найрідніших людей. Миколая тут завжди чекають по-особливому, з щирою радістю та масою позитивних емоцій, що і їхню велику родину не обійшов Чудотворець. А тому і святковий концерт видався на славу й оплесків було чимало…

Окрім цукерок, вихованці закладу отримали від Віктора Балоги печиво, фрукти (яблука, мандарини, банани) та комплект теплого зимового одягу. Дітям не терпілося якнайскоріше приміряти обновки, роздивитися їх. Вони зізнавалися, що нові речі їм дуже сподобалися і вже невдовзі – під час зимових канікул – неодмінно «випробують» одяг на міцність.

Реклама

Так само радісно зустрічали гостей і в Домбоківській школі-інтернаті. Тут вихованці також організували святковий концерт та оваціями зустріли новину про гостинці.

– Міцного Вам здоров’я, успішного навчання, зразкової поведінки. Нехай береже вас Господь та допомагає Святий Миколай! - побажав дітлахам син Віктора Балоги Андрій, вручаючи подарунки.

До привітань школярів та вихованців дитячих садочків долучилося сьогодні чимало представників Єдиного Центру. Вони передали дітям набори солодощів від Віктора Балоги, Василя Петьовки, Ігоря Кріля, голови обласної ради Івана Балоги, депутатів обласної ради Павла Балоги, Михайла Ланя.

Реклама
Андрій Балога роздавав подарунки сиротам (ФОТО) – 01
Андрій Балога роздавав подарунки сиротам (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно