Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді відбувся конкурс на визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах

В Ужгороді відбувся конкурс на визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах

В Ужгороді відбувся конкурс на визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах

Сьогодні, 13 серпня, в Ужгородській міській раді відбулося чергове засідання конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування. Із семи маршрутів, на які було оголошено конкурс, тільки на двох — №18 „гіпермаркет „Епіцентр” - УжНУ” (через пл. Шандора Петефі, пл. Корятовича)” та №20 „мкрн. “Доманинці”- Речовий ринок через пл. Корятовича” — перевезення пасажирів і надалі, протягом наступних 5 років, будуть забезпечені сучасними низькопідлоговими комфортабельними автобусами “Електрон”.

ВІДЕО ДНЯ

Перевезення здійснюватиме комунальне підприємство “Ужгородський муніципальний транспорт”, автобуси для якого придбано за кошти міського бюджету. Договір на обслуговування маршруту №156 “вул. Чорновола - міський цвинтар “Барвінок” буде укладено тільки на 1 рік через відсутність у перевізника АТ “Ужгородське АТП 12107” транспортних засобів, які б відповідали умовам конкурсу. ТОВ “Транс-Уж”, яке зараз обслуговує маршрут №26 “в/м 555 - м-н. Горяни - УжНУ”, відкликало заяву на участь у конкурсі.

Читайте також:
Ужгородцям розповіли про новий 24-й маршрут, який охоплюватиме 35 автобусних зупинок
Реклама

Претендентів на обслуговування ще трьох маршрутів взагалі не було, тому конкурс на обслуговування маршрутів №4 „пл. Корятовича - КПП “Ужгород” (через вул. Верховинську, Лозову, Сріблясту), №19 “КПП “Ужгород” - мкрн. “Дравці” (через залізничний вокзал, речовий ринок), №26 “в/м 555 - мкрн. Горяни - УжНУ”, № 158 “пл. Корятовича - міський цвинтар “Барвінок” буде переоголошено повторно, після прийняття відповідного рішення виконкому.

В Ужгороді відбувся конкурс на визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах – 01
Реклама

Нагадуємо, що, враховуючи звернення жителів мікрорайону “Доманинці” про труднощі з перевезенням, маршрут №20 “пл. Корятовича — Речовий ринок” продовжено до автобусної зупинки “вул. Технічна”. І з вересня поточного року до центру міста, а також до будь-якої зупинки на 20-му маршруті без пересадок та подвійної оплати всі жителі мікрорайону “Доманинці” зможуть доїхати на сучасних автобусах “Електрон”.

Нагадаємо, в Ужгороді до кінця року запрацює система електронного розрахунку за проїзд.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно