Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відпочинок для дітей працівників СТОВ «Агро-Лучки» та ТОВ «Берегівське ХПП» став незабутнім

Відпочинок для дітей працівників СТОВ «Агро-Лучки» та ТОВ «Берегівське ХПП» став незабутнім

Відпочинок для дітей працівників СТОВ «Агро-Лучки»  та ТОВ «Берегівське ХПП» став незабутнім

Літо добігає кінця, проте щодня ділиться з нами своїми щедротами: сонцем, різнобарв’ям квітів, ягідно-трав’яними ароматами, теплими зливами й звабливими відблисками водойм… Це – найкраща пора для всіх дітей, бо ж канікули! Звісно, що батьки старалися забезпечити своїм чадам гідний відпочинок: щоб і цікаво було, і з користю для здоров’я, і щоб по кишені. 

ВІДЕО ДНЯ

У цьому питанні пощастило діткам, батьки яких працюють у СТОВ «Агро-Лучки» та ТОВ «Берегівське ХПП» Українського аграрного холдингу. Щороку холдинг виділяє понад мільйон гривень на путівки в кращі дитячі табори. Так, цього літа гостинно приймав «Ух-Ти! Camp» у селищі Славське на Львівщині. Відпочивальники мали нагоду сповна насолодитися видовищними краєвидами Карпатських гір під час екскурсій та походів.

Дозвілля дітей було організовано до дрібниць, так, щоб кожен міг займатися улюбленою справою, розкрити свій творчий потенціал, удосконалювати корисні вміння й навички. Хтось займався бісероплетінням чи вишивкою, інший вивчав ази фоторедагування, хлопці відточували майстерність володіння м’ячем під час гри у футбол, юні танцюристи, співаки й актори реалізовували таланти на вечірніх концертах, спеціально для модниць діяв клуб краси та моди. Кожна дитина могла знайти заняття до душі.

Реклама
Читайте також:
У Зняцьові відчувають підтримку СТОВ «Агро-Лучки»

Чи не основна мета табору – відірвати дітей від звичних смартфонів і ґаджетів, навчити підростаюче покоління мистецтву живого спілкування й дружби. 

Реклама

Керівництво СТОВ «Агро-Лучки», ТОВ «Берегівське ХПП» та дирекція Українського аграрного холдингу задоволені, що відпочинок, подарований підприємством, приніс дітям позитивні враження й залишив по собі приємні незабутні спогади.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно