Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві горів ресторан "Зірка"? (ОНОВЛЕНО,ФОТО)

У Мукачеві горів ресторан "Зірка"? (ОНОВЛЕНО,ФОТО)
У п’ятницю, 18 листопада спалахнула будівля для підсобних приміщень одного з ресторанів міста Мукачево. Тривожний сигнал про загорання надійшов до пожежних о 19:47. На місце події негайно було...

У п’ятницю, 18 листопада спалахнула будівля для підсобних приміщень одного з ресторанів міста Мукачево. Тривожний сигнал про загорання надійшов до пожежних о 19:47. На місце події негайно було направлено чотири пожежно-рятувальних відділення МНС міста Мукачево та добровільну пожежну команду села Дерцен.

ВІДЕО ДНЯ

Через сильне задимлення, бійці МНС вивели на свіже повітря 62 постояльців з поруч розташованого готельного комплексу та взялися гасити вогонь, який на той час вже знищив покрівлю будівлі на площі 200 метрів квадратних та пошкодив перекриття на площі 10 метрів квадратних. Але попри все вогнеборцям все ж вдалося врятувати будівлю від остаточного знищення.

За попередніми даними пожежа могла статися через коротке замкнення електропроводки на горищному приміщенні. Збитки встановлюються.

Реклама

УМНС України в Закарпатській області З неофіційних джерел інтернет-виданню "Панорама Мукачева" стало відомо, що п'ятничного вечора палав ресторан "Зірка", що знаходиться в самісінькому центрі міста. Цей комплекс, до якого, окрім ресторану входить і готель пов'язують американцем українського походження, мільярдером Алексом Ровтом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно