Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До Ужгорода завітала делегація з Китаю

До Ужгорода завітала делегація з Китаю

Офіційна делегація з китайського міста-побратима Ужгорода – Сіньчжоу сьогодні зустрілася з керівництвом Ужгорода. Зокрема, завітали: заступник міського голови Сіньчжоу Ву Сяантан, начальники управлінь міського господарства Ван Ляньшен, економічного розвитку Лю Юнфей, планування та природних ресурсів Ван Сянмінг, закордонних справ Лі Сююнь та спеціаліст управління закордонних справ Сінь Кілі.

ВІДЕО ДНЯ

Міський голова Богдан Андріїв привітав гостей і відзначив, як швидко минув час відтоді, як під час відзначення Дня Ужгорода минулого року із Сіньчжоу підписали Меморандум про партнерство, додав, що незабаром очікується приїзд в Ужгород Надзвичайного та Повноважного Посла Китайської Народної Республіки в Україні. Богдан Андріїв наголосив, що Китай – велика країна з багатою історією, культурою і особливо важливою є економічна співпраця. Міська влада Ужгорода, зі свого боку, сприятиме залученню бізнесу до співпраці з китайськими партнерами. «Ми зацікавлені в інвесторах», – сказав Богдан Євстафійович.

Читайте також:
В Ужгород завітали гості із Китаю
Реклама

Ву Сяантан передав вітання від міського голови Сіньчжоу, зокрема з Днем  Ужгорода, який відзначатиметься незабаром. Відзначив, що китайська сторона дуже зацікавлена в налагодженні економічного співробітництва і запросив на міжнародну конференцію в їхньому місті у жовтні. Зокрема, там же планується і підписання ще одного документа – Угоди про співпрацю Ужгорода та Сіньчжоу.  

Гості вручили традиційні китайські сувеніри та отримали фотоальбоми на згадку про Ужгород.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно