Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатка шахрайським шляхом заволоділа землею

Закарпатка шахрайським шляхом заволоділа землею

Тячівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 41-річної місцевої мешканки, яка шахрайським шляхом заволоділа 0,62 га земель, що знаходяться у лісовому масиві смт. Солотвино.

ВІДЕО ДНЯ

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що за підозрюваною зареєстровано право власності на земельну ділянку на підставі підробленого рішення Солотвинської селищної ради, яке жінка власноруч підробила і подала реєстратору, повідомивкерівник Тячівської місцевої прокуратури Іван Швед.

Читайте також:
Підприємець заплатить понад 20 мільйонів штрафу
Реклама

Частина вказаних земель перебуває в постійному користуванні ДП «Брустурянське ЛМГ» та є землями лісового фонду, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Дії підозрюваної кваліфіковані за ч.1,ч.4 ст.358 (підробка та використання підробленого документу) та ч. 1 ст. 190 КК України (заволодіння земельною ділянкою шахрайським шляхом). 

Реклама

Також триває судовий розгляд позовної заяви Тячівської місцевої прокуратури, заявленої в інтересах Солотвинської селищної ради про витребування вищевказаної ділянки з чужого незаконного володіння, скасування реєстрації права приватної власності та повернення земельної ділянки у комунальну власність. Позовна заява заявлена прокуратурою в рамках даного кримінального провадження наприкінці 2018  року. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно