Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Люди Балоги за 70 мільйонів укріплять береги закарпатських річок

Люди Балоги за 70 мільйонів укріплять береги закарпатських річок

Люди Балоги за 70 мільйонів укріплять береги закарпатських річок
ДП "Об'єднана дирекція будівництва водогосподарських об'єктів Закарпатської області" за результатами тендерів 8 вересня уклала низку угод на берегоукріплення та захист від затоплення. Загальна...

ДП "Об'єднана дирекція будівництва водогосподарських об'єктів Закарпатської області" за результатами тендерів 8 вересня уклала низку угод на берегоукріплення та захист від затоплення.

ВІДЕО ДНЯ

Загальна вартість угод становила 67,33 мільйона гривень. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

ВАТ "Хустська ПМК-240" за 29,2 мільйона гривень здійснить захист від затоплення паводковими водами р. Теребля в с. Кричево та захист від затоплення водами р. Тересва нижньої частини смт. Дубове Тячівського району.

Реклама

ПАТ "Мукачівська ПМК № 77" за 23,57 мільйона гривень виконає будівельні роботи на об'єктах: "Реконструкція приканальних дамб каналу Чаронда - Латориця Ужгородського району", "Захист від затоплення водами р. Визниця с. Кольчино Мукачівського району", "Регулювання і берегоукріплення р. Бистрик в с. Тур'я Бистра Перечинського району".

ПрАТ "Виноградівська ПМК №78" за 14,55 мільйона гривень здійснить реконструкцію правобережної дамби на р. Тересва в с. Вільхівці (ділянка №3) Тячівського району, захист від затоплення водами р. Тиса с. Костилівка та реконструкцію берегоукріплення р. Тиса в Рахові Рахівського району.

Реклама

Всі три компанії пов'язані з міністром МНС Віктором Балогою та його партією.

Головні акціонери ВАТ "Хустська ПМК-240" Михайло Телеп'янович та ПрАТ "Виноградівська ПМК №78" Василь Попадинець є членами партії "Єдиний центр", лідером якої є Віктор Балога.

Більше 70% акцій ПАТ "Мукачівська ПМК № 77" належать родичам голови МНС Павлу, Лілії та Віталії Балогам.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно