Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатка може втратити свою квартиру через тезку-шахрайку

Закарпатка може втратити свою квартиру через тезку-шахрайку

За чужі гріхи – на її майно наклали арешт. Мешканка Ужгорода випадково дізналася, що її квартира, де жила все життя, арештована. А коли почала з’ясовувати чому – виявилося, що в Житомирі судять її повну тезку. Останню звинувачують у привласненні чужих коштів.

ВІДЕО ДНЯ

"Півтора роки квартиру заарештовано, я нічого не знаю, без повідомлень, без листів, без нічого", – ділиться Оксана Деркач, мешканка Ужгорода.

Оксана Деркач з сім’єю живе в цій трикімнатній квартирі в Ужгороді все своє життя. Близько року тому випадково дізналася від нотаріуса – її частина житлоплощі арештована. Рішення прийняв суд у Житомирі. Оксана з’ясувала: в іншому куточку країни судитимуть її повну тезку.

Реклама

"Деркач Оксана Василівна – 19 листопада 81 року, а я теж Деркач Оксана Василівна, але дата народження у мене 69-й рік 11 квітня. Чому за кодом не звірили, що це зовсім не та людина? Добре, дату народження не видно в єдиному реєстрі, але код є", – ділиться жінка.

Читайте також:
В області активізувалися шахраї. Телефонують через "Viber"
Реклама

Зі своїм питанням Оксана пішла в виконавчу службу. Втім, там її направили в Житомирський суд, який, власне, і розглядає справу її тезки. Туди вона неодноразово писала листи, але не отримала жодної відповіді. А сама за станом здоров’я поїхати не може.

Тезку з Житомира добре знає Юлія Моргун, яка випадково познайомилася з нею, коли купувала одяг. Нова приятелька запропонувала вкласти гроші в спільний бізнес і відкрити магазин. Що з цього вийшло – дивіться у сюжеті телеканалу "Україна".

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно