Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Ясінях запустили проект по збору коштів на освітній простір

У Ясінях запустили проект по збору коштів на освітній простір

У Ясінях запустили проект по збору коштів на освітній простір

Кампанію по збору коштів на облаштування відкритого креативного простору Креативний простір "Креденц" Ясіня запустили на краудфандинговому майданчику Спільнокошт – колективне фінансування проектів.

ВІДЕО ДНЯ

"Мультимедійний комплекс, своєрідний коворкінг, творчий простір, інклюзивне навчання та можливості для розвитку майбутніх лідерів. І це не про Київ чи якийсь із великих обласних центрів. Такою метою ми живемо з моменту створення громадської організації", – зазначають організатори кампанії.

Фізично за задумом активістів ГО "Нове Ясіня" це буде арт-простір, вільний від дискримінації, соціальних упереджень чи стереотипів. Це буде місце для розвитку особистості, де на першому місці стоїть людина і потреби її внутрішнього Я".

Реклама
Читайте також:
Ідея бізнесу на Закарпатті: фермер висадив рослину, яка приносить непогані прибутки

"Ми розуміємо, що є школи, гуртки, клуби, церква. Але плануємо створити простір "для всіх" – сучасний, прозорий та цікавий, – розповідає співавтор проекту Світлана Джунжик. – А в більш глобальному масштабі наш центр буде платформою для громадських об’єднань, проведення виставок, зустрічей, конференцій, лекцій, кінопоказів, заснування місцевих стартапів, волонтерства, втілення ініціатив та всього можливого, що дає поштовх суспільству рухатися".

Реклама

Всього для запуску проекту ініціаторам потрібно зібрати за 100 днів 170 тисяч гривень. Наразі за три дні проекту внесли пожертви 6 доброчинців на загальну суму 1,9 тисяч гривень. Посилання на сторінку проекту http://bit.ly/2UJiAyp.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно