Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді відкрили виставку-ярмарок «Тур’євроцентр-Закарпаття»

В Ужгороді відкрили виставку-ярмарок «Тур’євроцентр-Закарпаття»

В Ужгороді відкрили виставку-ярмарок «Тур’євроцентр-Закарпаття»

Сьогодні в Ужгороді в «Совиному гнізді» урочисто відкрили вже традиційну виставку-ярмарок «Тур’євроцентр - Закарпаття». Так розпочався Міжнародний туристичний тиждень, який триватиме до Дня туризму в Україні, що відзначатиметься 27 вересня.

ВІДЕО ДНЯ

«Тур’євроцентр - Закарпаття 2019» – це вже XVІІІ Міжнародний туристичний бізнес-майданчик, де обговорюються найважливіші питання про розвиток туристичної галузі, представники туристично-рекреаційної індустрії з різних країн, регіонів України, районів нашої області презентують свої пропозиції, можливості, послуги, мають можливість дізнатися про нові тенденції розвитку, більше про потенційних клієнтів тощо.

Читайте також:
Приваблива пропозиція для закарпатців: злітати до Парижу за 19 евро
Реклама

Широко представлені кілька десятків закарпатських туроператорів, власників закладів розміщення та харчування, господарів сільських садиб, суб’єктів господарювання, що надають послуги з організації активного відпочинку, виробники гастрономічної продукції. На цьогорічну виставку-ярмарок з’їхалися понад 70 учасників, зокрема і 15 із них – із закордону: з Угорщини, Словаччини, Чехії, Німеччини.

На урочистому відкритті старт масштабному івенту дали голова Закарпатської облради Михайло Рівіс, заступник голови Закарпатської ОДА Олексій Гетьманенко, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, економічний дипломат Генерального консульства Словацької Республіки в Ужгороді Данієл Цабан. Долучилися до визначної події дипломати, керівники обласних установ і відомств, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Реклама
Читайте також:
Поштовх до туризму та додаткові робочі місця: як на Закарпатті розвивається виноробство

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав учасників та гостей «Тур’євроцентр - Закарпаття 2019», побажав приємних вражень від нашого старовинного міста, яке у ці дні відзначає 1126-у річницю, успішних домовленостей та ефективної співпраці.

Сьогодні у рамках «Тур’євроцентру» також проведення майстер-класів із приготування закарпатських страв, виготовлення виробів народних промислів, дегустація вин, сирної продукції та медопродуктів. Із 14 години заплановано показ туристичних відеороликів, презентації туристичних об’єктів, проведення розіграшів. Тоді ж працюватиме дитяча локація із дерев’яними велосипедами, великими шахами та пазлами, лицарями та ходулістами. О 17.30 –18.00 – урочисте закриття XVІІІ Міжнародної туристичної виставки-ярмарку «Тур’євроцентр – Закарпаття 2019», працюватиме ж вона до 20.00.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно