Через незвичну страву, яка підкорила серце ревізора на Закарпатті, розгорівся справжній скандал
Вчора, 7 жовтня, на "Новому каналі" показали програму "Ревізор", в якій проводили інспекцію закладів Ужгорода. Ведучою ювілейного 10 сезону програми стала Юлія Панкова.
ВІДЕО ДНЯВ першому випуску вона перевірила популярні заклади обласного центру Закарпаття, які люблять місцеві жителі і туристи, а також відвідала корчму "Підкова" у Перечині. Саме там ведуча вперше скуштувала справжні жаб’ячі лапки, приготовані за французьким рецептом. Це коронна страва корчми "Підкова".
РекламаНа цей делікатес з’їжджаються туристи з усієї України і Юлія Панкова вирішила не залишатися осторонь. І не розчарувалася: жаби виявилися неймовірно смачними і ніжними. Але на цьому гарні новини для неї закінчилися: давно немитий фритюр, відсутність стікерів і брехня директора закладу привели корчму "Підкова" в ток-шоу "Страсті за ревізором".
Але виявилося, що неохайна кухня лише вершина айсберга. Незаконний бізнес, який стоїть за смачними жабами, шокував Сергія Притулу і Юлію Панкову. У чому секрет ніжного делікатесу корчми "Підкова" і чому ведуча закликала правоохоронців звернути увагу на цей заклад і на діяльність жителів одного із закарпатських сіл – дивіться у відео.
Реклама