Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Рахові розпочалась реалізація важливого проекту

У Рахові розпочалась реалізація важливого проекту

Днями розпочалася реалізація надважливого та довгоочікуваного для міста проекту – реконструкція мереж водопостачання та каналізування по вулиці Шевченка у Рахові. Про це повідомляє прес-служба Рахівської міськради.

ВІДЕО ДНЯ

Проведення цих дороговатрісних робіт стало реальністю завдяки підтримці народного депутата України Василя Петьовки – міськрада отримала фінансування з Державного фонду регіонального розвитку на реалізацію цього проекту.

У Рахові розпочалась реалізація важливого проекту – 01
Реклама

Існуючий централізований водопровід по вул. Шевченка від колодязя біля будинку №42 до відповідного колодязя біля будинку 130 знаходиться а аварійному стані і морально застарів, адже ці мережі були введені в експлуатацію ще в 1970х роках, а вулична мережа господарсько-побутової каналізації по цій вулиці, яка є в Рахові однією з центральних, відсутня взагалі.

Читайте також:
Сільський голова з Рахівщини здивував закарпатців
Реклама

Тому в рамках проекту заплановано наступні роботи: реконструкція ділянки міської централізованої водопровідної мережі, закільцювання проектного водопроводу з існуючим, будівництво вуличного каналізаційного колектора самопливної господарсько-побутової каналізації, відновлення щебеневого покриття.

У Рахові розпочалась реалізація важливого проекту – 02

Реалізація згаданих заходів дасть змогу забезпечити спорудження каналізаційної мережі для частини міста, де досі використовують септики, а реконструкція водогону допоможе підняти тиск в мережі та уникнути проривів, втрат води та підвищити енергоефективність.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно