Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу поліцейські зупинили 10 нетверезих водіїв

За добу поліцейські зупинили 10 нетверезих водіїв

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Тячівському, Великоберезнянському, Берегівському районах.

ВІДЕО ДНЯ

У селі Серне Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Skoda», на якому не освідчувався номерний знак. Керував автомобілем житель села Великі Лучки Мукачівського району без водійського посвідчення та у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. 

Читайте також:
П’яний водій збив дівчинку. Вона у реанімації
Реклама

Того ж дня селі в Домбоки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки  «Volkswagen», водій якого рухався з непристебнутий паском безпеки. За кермом перебував мешканець села Червеньово. Водійського посвідчення чоловік не мав та був за кермом на підпитку. Від проходження медосвідування водій відмовився.

Вночі у селі Малий Березний працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen», іноземної реєстрації. На транспортному засобі були несправні світлові габарити. Водійського посвідчення чоловік не мав  і був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився.

Реклама

У селі Великі Береги Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупини мотоцикл «Alpha», який їхав без захисного шолома та  стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,37 проміле алкоголю.

У селі Нересниця Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл «Alpha». Водій їхав без захисного шолома. Місцевий мешканець не мав водійського посвідчення та перебував за кермом  у стані алкогольного сп’яніння, проте від проходження медосвідування відмовився

Читайте також:
В Ужгороді п’яний чоловік скоїв аварію і втік
Реклама

Ще п’ятьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники Управління патрульної поліції області. Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Нагадаємо, п’яний водій травмував жінку з маленькими дітьми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно