Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку

Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку

Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку

Мабуть, у наш час залишилось зовсім мало людей, які б не читали гороскоп хоча б раз у житті. І навіть відверті скептики просто із цікавості "приміряли" на себе прогнози астрологів на предмет їх здійснення.

ВІДЕО ДНЯ

Одне із улюблених занять людей – це читання гороскопу на новий рік. І це природно, людині властиве бажання заглянути в майбутнє і дізнатись, що ж з нею може статись у новому році.

Читайте також:
Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік
Реклама

2020 рік – це рік білого металевого Щура (Пацюка). Щур – перший знак у зодіакальному колесі, а значить – це вдалий час для цілеспрямованих і амбіційних людей.

Інтернет-видання "PMG.ua" пропонує дещо незвичний астрологічний прогноз на 2020 рік – жартівливий і написаний на закарпатському діалекті. Радимо сприймати його в більшій мірі як розвагу.

Реклама
Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 01

Овен

Дорогинькі, у 2020 році не будьте такі упирті. Кіть жона (чоловік) повіли шо у неділю треба йти на ГІД у Мукачево або на ринок Краснодонців в Ужгород, то треба іти. І не треба спорити. А ще будьте чесні у новому році.

Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 02
Реклама

Телець

Якшо Вас кось у новому році обідить, то не треба його нараз «бити рогом». Видихніть, він і сам зашпотаться. Ви дуже уперті, ще упертіші чим Овни. Но то на фарт. Ви полюбому свого доб’єтеся у новому році.

Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 03

Близнюки

Вам 2020 рік принесе масу сюрпризів. Ні, «Мерседес» вам нико не подарить, на нього треба заробити самому (-мій). Но у якості подарка поїздка у Солотвино вам літом світить.

Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 04

Рак

Накониць-то у вас вийде всьо то, што ви задумали (но не треба було думати дурноє, бо то не збудеся). Многі Раки кардинально поміняють образ життя. Тому якшо ви жінка, сміло показуйте сись гороскоп чоловікови і просіть гроші на нову стрижку. Кіть буде бурчати, кажіть, што так гороскоп пише.

Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 05

Лев

А ви і так царі і самі главні. Што вам іщи треба? Кіть вам мало – то станьте акулов… Акулов бізнеса. Вот туйки вам точно повезе. А ще у 2020 році не виключено шо ви поміняєте місце проживання. У закарпатців се як правило або Чехи, або Словами, або Мадяри.

Реклама
Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 06

Діва

Ушиткі зірки, які видите на нибі, кажуть, што сись рік буде Ваш. На Вашому боці гроші, слава і вшитко другоє. Но не загордіться і не носіть голову дуже високо. Зашпотаєтеся…

Читайте також:
Українців на новорічно-різдвяні свята може очікувати приємний сюрприз
Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 07

Терези

Зважатися (вадитися) не треба. Просто важитися… Слідіть за фігуров. Ну а якшо серйозно, то готовтеся до змін. І они будуть приятні (вот прийдете із заробітків і купите собі нову машину).

Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 08

Скорпіон

Може вже час послухати других? Ви канєшно уперті, но айбо треба мало поступитися. Якшо ніт, то рік підсуне вам напарника (-цю) Овна або Тільця. І всьо… Будете мати із ким вадитися.

Реклама
Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 09

Стрілець

Покладіть медлєнно свою зброю на землю і відійдіть… Шутка. Просто замініть стріли на любовні. Доженіть і заберіть їх у Купідона. У вас буде бомбезний рік. У кінці року спомніть сись гороскоп і принесіть сто грам і пончик автору, што вам так файно написав.

 

Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 10

Козеріг

Розслабтеся. Ви доста напрягалися у 2019-му. У 2020 році буде вшитко по-другому. Для Вас се удачний рік. Тому уже прямо типирь можете заказувати собі білети на курорт… у Дідово (ачинь на Мальдіви нараз захотілисьте. Мало почекати треба).

Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 11

Водолій

Тарифи на воду віділи? Тому з Водоліями треба дружити. Ці водні магнати у 2020 році зароблять много гроши. Представники цього знака Зодіаку будуть пливти за течією до ушитих своїх бажань. 

Реклама
Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку – 12

Риби

Не каламутьте Рибам воду у 2020 році. Они тихі і спокійні, айбо кіть шось, то стануть піраньями. А загалом рік буде нормальний. Вшитко запланованоє має збутися.

Більше матеріалів про Новий рік:

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно