Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік

Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік

Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік
Людині властиве бажання заглядати в майбутнє, а Новий рік – магічний час. Багато хто вірить, що тварини-тотеми здатні впливати на життя людей. Тренд останніх років – зустрічати Новий рік згідно з китайським календарем. Отож, давайте розберемося, 2020 рік – якої тварини за східним (китайським) гороскопом та як його зустрічати.

2020 рік – рік білого металевого Щура (Пацюка). Це тварина з особливим характером та особливими якостями.

ВІДЕО ДНЯ

Характеристика 2020 року

Якщо коротко – то 2020 рік буде сприяти тим, хто, як і його тотем-покровитель, – щур – є амбітним та розумним. Щур – надзвичайно цілеспрямована тварина. Вона не шукає легких шляхів для досягнення власних цілей. Ще одна властива ознака цих тварин – впертість. Саме тому багато людей цього року не будуть відступати від намічених цілей.

Найбільше пощастить у 2020 році – це Кроликам, Бикам і Драконам, вірним друзям Щура. Також успіх чекає тих, хто народився у рік Мавпи, Змії, Собаки та Свині.

Реклама
Читайте також:
Новорічні привітання 2022: красиві короткі привітання з Новим роком

За своєю характеристикою рік Щура (Пацюка) – рік наполегливої праці. Щаститиме людям чесним та відданим.

Реклама

Особливо важливо цього року приділяти якомога більше уваги сім’ї та рідним. Зі всього циклу рік Щура вважається одним із найсприятливіших для того, аби подумати про поповнення у сім’ї.

2020 рік за китайським гороскопом білого металевого Щура

Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік – 01
Реклама

Як зустріти Новий 2020 рік

Рік Білого Щура важливо зустрічати гучно. Бажано – у великій компанії та з помпезним гулянням. На Сході щур символізує лідерство та матеріальне благополуччя. Тому оптимально – велика компанія друзів чи колег по роботі.

Вже в самій назві року закладений колір святкування – білий. Ще можна одягати речі кольору металу. Будуть доречними сумки срібного кольору, прикраси, взуття з різними металевими вставками (або пряжками), блискучі аксесуари.

Стіл має бути прикрашений білою скатертиною та сервірований білими тарілками. Щур не терпить нестачі в їжі, тому новорічний стіл 2020 має ломитись від різних страв. Страви на Новий рік обирайте переважно м’ясні, рибні, побільше копченостей, ковбас та ін. Не забудьте також про салати.

Народжені у рік Щура (Пацюка): якими вони є

Люди, народжені у рік Щура, надзвичайно розумні, кмітливі та винахідливі. Ці люди здатні будь-яку ситуацію обернути на свою користь. Також народжені у році Щура можуть похвалитись феноменальною уявою та спостережливістю.

Представники цієї тварини-покровителя року – хитрі та часом здатні до маніпуляції іншими. Вони гранично раціональні та йдуть по чітко виваженому і спланованому шляху. Не відступають від наміченого.

Новий 2020 рік рекомендують зустрічати в колі друзів або колег

Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік – 02
Реклама

А ще народжені у рік Щура прямолінійні у спілкуванні. Найбільша цінність для них – сім’я і діти. Вони чудові господарі: економні і все тягнуть у дім.

Здоров’я Щурів (Пацюків)

Народжені у рік Щура мають відмінне здоров’я та спокійну вдачу. Вони рідко схильні до хронічних захворювань та зазвичай грамотно зміцнюють свій імунітет.

Оскільки щур є розсудливою твариною, то і люди народжені у відповідні роки схильні дотримуватись правил здорового харчування та уникати шкідливих звичок.

Читайте також:
Гірськолижні курорти України: проживання, як дістатись, карта схилів

Вихідні на Новий рік та Різдво Христове 2020 року

Якщо чиновники затвердять календар перенесення робочих днів, то на українців чекає приємний сюрприз на Новий рік та Різдво – довгі вихідні.

Згідно з розпорядженням Кабміну, керівникам підприємств рекомендують перенести робочі дні:

  • з понеділка, 30 грудня – на суботу, 21 грудня,
  • з вівторка, 31 грудня – на суботу 28 грудня.
Реклама

Відповідно до такого графіку, на Новий рік українці матимуть 4 вихідних дні підряд – з 29 грудня (неділя) – по 1 січня (середа).

Ще одне перенесення планується з понеділка, 6 січня, на суботу, 11 січня. Відповідно, так само будуть 4 вихідних дні на Різдво – з 4 січня (субота) – по 7 січня (вівторок).

Новий рік у Закарпатті самобутній

Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік – 03

Де зустріти Новий рік в Україні

Новий рік у Закарпатті

Це ідеальне місце для зустрічі Нового 2020 року. Новий рік у Закарпатті самобутній: тут поєднані неповторні традиції, надзвичайно гарна природа та якісний сервіс. Якщо ви бажаєте зустріти Новий рік в горах – обирайте Пилипець, Подобовець, Ясіня. Захотіли чогось незвичного – сміливо зважуйтесь зустріти Новий рік у Косині або Берегові. Тут на Вас очікують термальні басейни, кілька видів саун та угорський колорит. А ще зустріти Новий рік можна на курорті "Воєводино", у Велятині, Мукачеві, Ужгороді та сотнях інших не таких відомих, але надзвичайно привабливих місцях.

Новий рік у Львові

Львів на Новий рік перетворюється у справжню казку. Все місто прикрашене святковою ілюмінацією, а у повітрі витає піднесення. Безперечною родзинкою міста у період новорічно-різдвяних свят є традиційний різдвяний ярмарок на проспекті Свободи та на Площі Ринок. А ще Львів славиться своїми музичними фестивалями під відкритим небом. Невід’ємний їх атрибут – колядки.

Читайте також:  Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку

Реклама

Щороку на Площі Ринок встановлюють велику ковзанку. Вона користується величезною популярністю. Погодьтесь, дуже душевно прийти сюди з усією родиною і весело провести час.

Якщо Ви вирішили зустріти Новий рік у Львові, то потрібно поспішити із бронюванням житла. Будь що – квартира на Новий рік, будинок на Новий рік чи номер у готелі на Новий рік у Львові – розлітаються мов гарячі пиріжки.

Новий рік у Буковелі

Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік – 04

Новий рік у Буковелі

Окремо виділимо курорт Буковель. Мабуть, це найпопулярніший український гірськолижний курорт. Об’єктивно його вважають і найдорожчим. Зняти котедж на Новий рік у Буковелі або готельний номер у будь-якому комплексі обійдеться у кругленьку суму. Але взамін ви отримуєте незабутній відпочинок. На території Буковелю на Вас очікують зимові розваги на будь-який смак: катання на лижах, на сноуборді, на санях, на ковзанах, снігоході… А ще до послуг відпочивальників безліч SPA-зон, ресторанів, кафе. Ну і найприємніше – природа навколо. Вона тут казкова. 

Новий рік на морі

Мова не про дорогі теплі заморські курорти. Ми про рідну всім українцям Одесу. Що ж тут можна робити, спитаєте ви? Купатися зимою холодно та й гірлянду на пляжі ніхто не увімкне.

Але навіть у перлині біля моря можна весело та оригінально зустріти Новий рік.

Реклама

Напередодні Нового року вулиці Одеси прикрашають різнобарвною ілюмінацією. Крім традиційних народних гулянь, любителі гучних компаній зможуть відвідати карнавальні вечірки в дорогих клубах Одеси (а їх тут безліч). Та і деякі суто літні бази відпочинку оживають у період новорічно-різдвяних свят і охоче запрошують до себе гостей.

Меню на Новий рік 2020

Символ Нового 2020 року – щур – тварина невибаглива. Відповідно, скласти новорічне меню не складне великих труднощів. Тут на перший план виходять ваші смакові вподобання.

Тим не менше, у меню на Новий рік варто включити кілька видів закусок та салатів, невід’ємними інгредієнтами яких є сир та горіхи. Полюбляє гризун і солодке, тому у новорічну ніч варто забути про дієти і порадувати себе смачним десертом чи вишуканим тортом.

Інтернет-видання «PMG.ua» підготувало кілька рецептів смачних страв, які неодмінно стануть окрасою новорічного столу.

Закуска на Новий рік – сирні мафіни

Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік – 05

Ці порційні закуски-мафіни є дуже смачними та не складними у приготуванні. Вам не доведеться витрачати багато дорогоцінного передноворічного часу, аби здивувати рідних та гостей смачною новорічною закускою.

Інгредієнти:

Реклама
  • Масло вершкове – 100 г.
  • Свіжі помідори – 2 шт.
  • Зелена цибуля – 1 пучок
  • Цукор – 0,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Борошно – півтори скланки
  • Розпушувач тіста – 10 г.
  • Плавлений сирок – 1 шт.

Читайте також:  Меню на Новий рік 2020: які новорічні салати приготувати

Приготування:

  1. Плавлений сирок викладіть у об’ємну посудину. Додайте масло та цукор, посоліть та посипте розпушувачем. Збийте це все до однорідної консистенції.
  2. Свіжі помідори розріжте на половинки та вийміть м’якоть. Пусті половинки (тобто тверду основу) наріжте дрібними кубиками.
  3. Наріжте зелену цибулю і додайте до борошна. Туди ж висипте дрібно нарізані помідори.
  4. Додайте у борошно сирний крем. Все це гарно перемішайте.
  5. Перед випіканням змастіть форму. Сформуйте мафіни та вкладіть їх у паперові мішечки. Ці паперові мішечки поставте у основну форму для випікання. Порада – тістом наповнюйте формочки не більше, ніж на дві третини.
  6. Випікайте у духовці при температурі 180 °C близько 20-30 хв.

Новорічний салат з горіхами та куркою

Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік – 06

Даний салат з волоськими горіхами та курячим філе ідеально впишеться у ваше новорічне меню. Страва є не лише ситною, але й смачною. До того ж, вона готується дуже просто.

Інгредієнти:

Реклама
  • Горіхи волоські – 70 г.
  • Філе куряче – 400 г.
  • Яблука – 2 шт.
  • Твердий сир – 150 г.
  • Яйця – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
  • Сметана – 100 г.
  • Майонез – 100 г.
  • Зелень – за смаком.

Читайте також:  Компанії масово переносять новорічні корпоративи на січень

Приготування:

  1. Для початку відваріть куряче філе в підсоленій воді. Потім остудіть його трохи і наріжте середніми кубиками. Також заздалегідь подрібніть волоські горіхи.
  2. Нашинкуйте цибулю та залийте її на 5 хвилин окропом. Це необхідно, щоб прибрати гіркоту.
  3. Опісля натріть сир і яблука на крупній тертці.
  4. Відваріть яйця, очистіть від шкарлупи та натріть на дрібній тертці.
  5. Змішайте в окремому посуді майонез і сметану. Почніть збирати салат.
  6. Рівномірним шаром викладіть куряче філе, змастіть його соусом.
  7. Далі присипте цей шар цибулею і сиром. Знову змастіть соусом.
  8. Наприкінці посипте тертими яйцями. Зовсім трохи змастіть майонезно-сметанковим соусом і посипте зверху горіхами.

Новорічний салат: рецеп з ананасами

Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік – 07

Даний салат сподобається тим, хто полюбляє екзотичні фрукти. Він має незвичний солодкуватий смак.

Інгредієнти:

Реклама
  • Куряче філе – 2 невеликі шматки
  • Печериці – 400 г.
  • Консервована кукурудза – 1 банка
  • Консервовані ананаси – 200 г.
  • Яйця – 4 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Рослинна олія
  • Майонез

Читайте також:  Скільки коштує новорічна ялинка на Закарпатті: оприлюднено ціни у лісгоспах краю

Приготування:

  1. Відваріть у підсоленій воді куряче філе.
  2. Зваріть вкруту яйця.
  3. Печериці наріжте середніми скибочками і обсмажте на олії з цибулею. Посоліть і поперчіть при цьому.
  4. Філе і яйця наріжте невеликими кубиками.
  5. Ананас наріжте шматочками або кубиками.
  6. Додайте кукурудзу і все гарно перемішайте.
  7. Заправте майонезом.
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно