Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Бістро "Щодня" шокувало ведучу, а салон краси отримає другий шанс: "Страсті за ревізором" анонсували програму про Мукачево

Бістро "Щодня" шокувало ведучу, а салон краси отримає другий шанс: "Страсті за ревізором" анонсували програму про Мукачево

Бістро "Щодня" шокувало ведучу, а салон краси отримає другий шанс: "Страсті за ревізором" анонсували програму про Мукачево

На "Новому каналі" та на сайті "Телепортал.юа" з’явився анонс програми "Страсті за ревізором". На цей раз випуск буде присвячений місту Мукачево.

ВІДЕО ДНЯ

Що ж анонсують?

Бістро "Щодня": таргани та смердючий туалет

Реклама

Бістро "Щодня" пишається тим, що кожен день їх відвідує понад пів тисячі гостей. Тому ревізор Юлія Панкова вирушила перевірити, чому ж заклад настільки популярний серед жителів і гостей міста. Але в ток-шоу «Страсті за ревізором» Юлія розповість, попри неймовірно смачні страви, кухня, на якій вони були приготовлені, просто шокувала її. Брудні підлоги, смердючі туалети та таргани під холодильниками – усе це не дало можливості ревізору рекомендувати бістро для відвідування. Повторна перевірка закладу швидкого харчування «Щодня» покаже, чи змогли співробітники врахувати зауваження Юлії Панкової та зробити своє кафе стерильно чистим і безпечним.

Читайте також:
Ревізор в Ужгороді: які заклади отримали відзнаку, а які зганьбилися
Реклама

Салон «Propaganda»: єдиноріг Філонова проведе повторну ревізію

Поява Олени Філонової в салонах краси ніколи не проходить непоміченою. Заклад в Мукачево «Propaganda» запам’ятав Олену як райдужного та милого єдинорога... який жорстко розкритикував салон краси. У ток-шоу «Страсті за ревізором» 7 сезон Олена розповість про свої враження від відвідин закладу, та оцінить ті зміни, які зробила власниця салону «Propaganda». Чи отримає б’юті-студія золоту табличку ревізора? Дивіться в 4 випуску проєкту «Страсті за ревізором» 7 сезон.

«Voevodyno» і «Винний сад»: небезпечний зіплайн і ресторан для обраних

Реклама

Головна розвага найбільшого туристичного комплексу Закарпаття – популярний зіплайн. Юлія Панкова залишилася незадоволена безпекою атракціону, тому «Voevodyno» пройде повторну перевірку. У студії 4 випуску ток-шоу «Страсті за ревізором» 7 сезон ви дізнаєтеся, чи отримає комплекс золоту табличку ревізора.

Але не тільки зіплайн став для Юлії Панкової екстремальною розвагою в Мукачево. Ресторан «Винний сад» не просто не впустив Юлію, але й удав ніби є приватною територією. Але наша редакторка, яка пробралася в заклад до прибуття знімальної групи, підтвердила, що «Винний сад» все ж ресторан. Чому в заклад не можуть потрапити прості відвідувачі? Відповідь ви дізнаєтеся в ток-шоу «Страсті за ревізором».

Раніше інтернет-видання "PMG.ua" багато писало про зйомки програми "Ревізор" у Мукачеві. Всі матеріали ви можете переглянути за посиланнями:

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно