Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Авто перекинулося на дах, а потім знову на колеса: подробиці ДТП в Ужгороді

Авто перекинулося на дах, а потім знову на колеса: подробиці ДТП в Ужгороді

Авто перекинулося на дах, а потім знову на колеса: подробиці ДТП в Ужгороді

Сьогодні на об’їзній Ужгорода трапилась аварія, внаслідок якої постраждало двоє людей. Там зіткнулись Mercedes-Benz і Renault Megane. За кермом Mercedes-Benz, як повідомляє журналіст Віталій Глагола, був суддя Ужгородського міськрайонного суду Тамаз Деметрадзе.

ВІДЕО ДНЯ

Постраждали водій Renault та неповнолітній пасажир. Журналіст у телефонному режимі поспілкувався із жінкою, яка була в Renault Megane. Вона розповіла про ДТП.

"Ми їхали в авто троє: я, мій син був за кермом, а внук був на задньому сидінні. Я з сином були пристібнуті пасками безпеки. Ми їхали по дорозі у кардіологічне відділення лікарні. Я мала йти на шунтування. Син приїхав із Білорусі і привіз гроші на лікування. Їхали повільно. Ще син всю дорогу з Тячева дуже слідкував за швидкістю, бо він вже 20 років там живе у Білорусі. А в цій країні дуже сторого усе й багато камер. Тому був уважний, аби нічого не порушити.

Реклама
Читайте також:
В Ужгороді сталась ДТП за участі судді. Є постраждалі

На в’їзді в Ужгород у нас ззаду влетіло авто. Удар був сильним і наша машина перевернулась на дах, а потім знову на колеса. Я дивом не постраждала. Я навіть не виходила з авто поки не приїхала швидка і рятувальники. У мого сина дуже постраждала голова, було видно череп. Зараз він в операційній.

Реклама
Авто перекинулося на дах, а потім знову на колеса: подробиці ДТП в Ужгороді – 01

У машині була барсетка, в якій було 1200-1300 доларів на моє лікування і документи, паспорт сина. Ми зараз не можемо знайти ні документи, ні гроші. Я дзвонила в поліцію на 102, а вони кажуть, що не знаходили грошей на місці ДТП. Ще сподіваюсь, що знайдуться. Вони нам тепер дуже потрібні", – зазначила жінка.

Віталій Глагола такожтелефоном зв’язався із суддею Тамазом Деметрадзе, аби почути його версію подіїї. Однак він був неготовий коментувати те, що трапилось, посилаючись на сильну зайнятість. Запевняв, що пізніше розповість про ДТП.

Реклама

Нагадаємо, відеокамери зафіксували момент жахливої аварії на Закарпатті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно