Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В області вилучили велику партію автозапчастин, вартістю 10 мільйонів

В області вилучили велику партію автозапчастин, вартістю 10 мільйонів

В області вилучили велику партію автозапчастин, вартістю 10 мільйонів

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області вилучили з незаконного обігу велику партію автомобільних запчастин, які були ввезені в Україну поза митним контролем, та необліковану готівку в національній та іноземній валюті.

ВІДЕО ДНЯ

У рамках проведення операцій «Рубіж» та «Мережа» було встановлено організовану групу осіб, які здійснювали ввезення в Україну без сплати митних платежів великих партій автомобільних запчастин, призначених для подальшого продажу через мережу Інтернет на території України.

Вказані товари ввозилися нібито для особистого користування громадян, подрібненими партіями, які не підлягають обов’язковому декларуванню, та накопичувалися у складському приміщенні, що належить одному з місцевих підприємців. На підставі ухвали суду проведено обшук у вказаному приміщенні та домоволодінні одного із учасників схеми.

Реклама
Читайте також:
Закарпатські правоохоронці викрили масштабну схему незаконного імпорту товарів

За результатами обшуків з незаконного обігу вилучено партію нових автомобільних запчастин відомих торгових марок в асортименті, автомобільні двигуни внутрішнього згорання, номерні знаки на автомобілі іноземної реєстрації, документи фінансово-господарської діяльності підприємця, причетного до вказаної схеми, та чорнові записи, які свідчать про реалізацію ТМЦ поза обліком, а також 24 тис. 740 Євро, 8 тис. 392 долари США та 4 тис. 240 гривень готівкою, відеореєстратор та комп’ютерну техніку.

Реклама

Вилучені ТМЦ орієнтовною вартістю 10 млн. грн. передані на відповідальне зберігання. Як зазначили у прес-службі Державної фіскальної служби України, наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вказані товари. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно